2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و قرص متفورمین

| مشاهده متن کامل بحث + 100785 بازدید | 46 پست
منم پلی کیستیک هستم وزنم ۷۴ .سن ۲۰ سالم دو دوره دارم سینال اف میزنم بنظرت امیدی هس

نگران نباش بابا سنی نداری که ان شالله جواب میگیری اصلا استرس اینو نداشته باش تو بارداری انقد نگرانی هستا ک این مثبت شدن بی بی چک در قبالش هیچه ....توکل کن ب خدا بیخیال بیخیال باش هر چی بیخیال تر بهتر

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم شما چن وقت اقدام بودی چی توردین

من ۲۵آذر ۹۶عروسیم بود بعد عروسیم پریودم بهم ریخت یعنی تو عقدم پریودم نامنظم میشد رفته بودم دکتر گفت تنبلی داری ولی ۹۰درصد دخترا دارن بعد عروسیم ک نامنظم شد رفتم دکتر یعنی بهمن ماه ..لتروزول با مدرفوم اگه درست گفته باشم بهم دادگفت از روز پنج پریودت شروع کن لتروزول بخور منم همون بهمن شروع کردم ب خوردن ماه بعد دیگ پریود نشدم یعنی اخرین پریودم همون بهمن شد 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
ینی پلی کیستیک بودین

تو سونوم نوشته بودتخمدان چپ حاوی فولیکول های ریزی با نماpcom 

سلام. من تنبلی تخمدان دارم.  میخوام متفورمین بخورم از چه روزی شروع کنم به خوردن قرص    ...

سلام خانمی شما قرص متفورمین خوردین؟؟ یعنی سرخود مصرف کردین؟ الان خوب شدین!؟ 

سلام خانمی شما قرص متفورمین خوردین؟؟ یعنی سرخود مصرف کردین؟ الان خوب شدین!؟ 

سلام شماهم متفورمین استفاده کردید ؟

نتیجه گرفتید ؟

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج