2777
2789
صاحب قبلیش میگفت هرچی که خودمون میخوردیم به سگم میدادیم ولی برا من ناز میکنه فقط گوشت میخواد

فقط گوشت مرغ بدی گوشت گوسفند اینقدر گرونه گیر نمیاد برای مصرف انسان

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

صاحب قبلیش میگفت هرچی که خودمون میخوردیم به سگم میدادیم ولی برا من ناز میکنه فقط گوشت میخواد

نههههههه نكني اين كارو😳😳😳😳😳

من واسه سگم مرغ ميپزم بدون پياز، توش هويج بنداز 

اگه ميخواي سگ نگه داري بايد خرجش كني مثل يه بچه بهش برسي دامپزشكي بردنش سر تايم باشه و كلا در خدمتش باشي

مگه الكيه حيوون آوردن؟

حيوانم آرزوست 😞😞😞
شهرمون نداره

پس مرغ و گوشت رو خوب بپز بهش بده

كم كم عادت ميكنه غذا بخوره

مثلا گشنش كه ميشه حتما بهش گوشت و مرغ نده هرچى ميخوريد بدين

گرشت هارو هم به عنوان غذاى تشويقى بده بيشتر

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

گوشت یا مرغ رو کوچولو کوچولو کن با برنج قاطی کن یکم هم اب گوشت یا اب مرغ رو بریز روش 

وقتی ک میخواد گوشت بخوره برنج هم باهاش میره تو دهنش اشتهاش باز میشه میخوره

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.

عکسشو بزار

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
صبی تخم مرغ ابپز کردم خرد کردم نخورد

خالی ک نمیخوره باید قاطی غذاش بدی

تو اینستاگرام پیج هست واسه غذاشون ک سفارش بدی اگه شهرتون نداره

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)