2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 6248 بازدید | 46 پست

صابون دئو دراگ خریدم یازده هزار تومن اما خوب نشده اگه میتونستم دکتر میرفتم اما نمیتونم 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لیموی تازه بزن روی جوشها، یک کپسول چرک خشکن باز کن پودرداخلش رو با ابلیمو یا اب مخلوط کن بزن رو جوشه ...

داکسی سایکلین رو میشه خیس کنم بزنم!؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.

زیاد آرایش می کنی؟!!من خداروشکر آرایش نمی‌کنم فقط رژ لب ورزشم‌میرم قبلا مثل تو بود الان پوستم شفافی خوبه همه فکر میکنن پنج شش سال از سن‌واقعیت کوچکترم البته من ورزش میرم خاکشیر با گلاب میخورم یعنی خاکشیر آب کباب قاطی بدون شکر میخورم واسه پوست و لاغری خوبه

ژل بعد از اصلاح استفاده نمی کنی؟ 

تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقی‌مان سر‌پیچی کرده‌ایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث می‌شود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، می‌توانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.

عزیزم ماسک عسلی balea بگیر یکی بود بدتر از صورت شما بود استفاده کرد خوب شده هفته ای دو بار دوروز درمیان استفاده کن فک کنم گفتن ۵۳تومنه میزنی رو پوستت خشک ک شد میکشی عین شمع رو پوسته اما اذیت نداره فک کنم اثرش فوق العادس

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

صابون دئو دراگ خریدم یازده هزار تومن اما خوب نشده اگه میتونستم دکتر میرفتم اما نمیتونم 

من میتونم و رفتم..گف فقط چاره قرص روآکوتانه که اساسی خوبت میکنه یکسال باید بخوری و نذاری حامله شی اگه بشی بچتو باید بندازی بعد مصرف هم شش عفت ماع نذاری بچت بشه..رواکوتان هم عوارضش زیاده دوره دبیرستان بودم یه مدت خوردم لبهام انقد خشک شده بود صبحها باز نمیشد تا صبحونه بخورم..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
نمیدونم، ولی اون انتی بیوتک که کپسول سبز و خاکستری هست، الان اسمش یادم رفته، با اون میشه

آموکسی سلین

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

امروزم یه جا خوندم نوشته بود یه قاشق گلاب با یه قاشق ابلیمو مخلوط کنین بزنین رو حوش بعد ۱۰ دقیقه بشورین

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

منم صورتم پر جوش چرکی بود حالا کندم دستکاری کردم زخم ولک سیاه شده بچه ها چی بزنم تا عقدم کاملا کمرنگ بشن یا برن؟؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍