lelepons مدیر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 401 عنوان وام لازمم | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 17 پست سلام به همه وامی هست ک ماهی پونصد شیصد باشه و سودش زیاد نباشه و حدود چهل ملیون باشه؟کدوم بانک ؟ چقد باید برگزدونیم ؟ کلا شرایطش چیه ؟ایا هست یا باید به کتاب شتر در خواب بیند پنبه دانه جلد ۷ فصل شونزده مراجعه کنم؟برای خرید خونه میخام وامو😪😢😢😢 قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی 1397/04/19 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_پسرها عضویت: 1387/12/05 تعداد پست: 6217 شرکت کن ولی موقع قرعه کشی خودتم باش که ببینی مامانم میرفت من راهم دور بود با دبرنا قرعه کشی میکردن تمام شماره های دور و بر من دراومده بود خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت
_nastaran_ عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 4875 من چون تو این وامای خونگی زیاد شرکت کردم ی تومن برام زیاده ولی با اضافه کاری و... شاید بتونم بدم وام بانک مهر باید تو حسابتون حدودا 10_12میلیون باشه اگه مثل گذشته باشه که پدر من وام گرفت جدیدا تبلیغ وام ۶۰تومن رو دیدم برید شرایطشو بپرسین شاید فرق داشته باشه
lelepons مدیر استارتر عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 401 وام بانک مهر باید تو حسابتون حدودا 10_12میلیون باشه اگه مثل گذشته باشه که پدر من وام گرفت جدی ... مرسی عزیزم قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی