استارتر عزیز روش ها درست کردن قهوه فرق داره و البته دانه قهوه که از کدام منطقه باشه دو نوع دان داریم یکی روبوستا که کافیین بیشتر داره و یکی عربیکا که عطر میده و ملایم هست
درصد رست یا حرارت دادن به قهوه رو طعم تاثیر داره
از کدوم کشور اومده باشه هم رو ی رایحه قهوه تاثیر داره
قهوه اسپرسو در دستگاه اسپرسو زا یا گاها موکا پات درست می کنند دانه ها خیلی ریز و فشار و گرما اب باید خیلی زیاد ازش عبور کنه این قهوه خیلی غلیظ و تلخ تر از بقیه هست
من دوست ندارم
قهوه فرانسه که با دستگاه قهوه فرانسه و فرنچ پرس ایرو پرس و.. درست میشه
ملایم تر هست و آسون تر درست میشه دانه ها از،اسپرسو درشت تر هست
قهوه ترک هم خیلی ریز و خاکه داره اما اگر خوب درست شه طعم ملایم و خوبی داره و کف کمی
از ترکیبات شیر و قهوه و سیروپ ها تنوع قهوه ها ایجاد میشه
موکا لاته امریکانو و کاپوچینو و...
انواع قهوه رو میشه با انواع دستگاه ها درست کرد با انواع روش ها اما خب رو طعم تاثیر داره اگه قهوه خور باشی از قهوه جوش رو گاز یا جازوه تا قهوه ساز های نسل سوم و کمکس
به شما اول فرانسه رو پیشنهاد میدم آسون درست میشه
با یه دستگاه فرنچ پرس کوچک و خرید دان قهوه که به فروشنده بگو طعم ترشی و تلخی زیاد دوست نداری و رایحه رو می پسندی یعنی عربیکا بیشتر
خودم ترکیب دان پرو و نوعی روبوستا رو دوست دارم
هر دفعه یکم بگیر تست کن تا ترکیب دلبخواه رو پیدا کنی