2777
2789
عنوان

این ثمین کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 25 پست
ن بخدا قسم.اصلا ثمینم نمیشنلسم کنجکاو شدم بدونم کی بود

ثمینم وقتی اینجا عضو شد گفت ساریتا رو نمیشناسم در حالی ک خودش ساریتا بود🙄

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به بار گفت بار دارم ...یه بار گفت میخوام جدا شم یه بار گفت مهریه نمیخوام یه بار گفت میخوام با مهریم اسب بخرم کلا همرو .. فرض میکرد

نخ دادن همیشه هم بدنیست به بعضی‌ها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎

کدوم ثمین؟

عکس کاربریش چی بود؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ن بخدا قسم.اصلا ثمینم نمیشنلسم کنجکاو شدم بدونم کی بود

ببین قسم نخور کاربرابهت شک میکنن

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

اصلا هم اسمش نیست

فقط هر چند روز یه بار یکی تاپیک میزنه میگه این ثمین کیه که همه جا اسمش هست ( درصورتیکه نیست )

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔