2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورتو از اندومتر متوجه نشدم.

اگه متخصص نازایی میخوای دکتر لادن کاشانی دکتر اشرف معینی

دکتر حنطوش زاده دکتر برنجیان دکتر پاک روش

مرکز ابن سینا

مرکز رویان

بیمارستان ارش

بیمارستان اتیه و لاله.

اگه منظورت اندومتریوز هست که دکتر اصف جاه و دکترای دیگه هستن و دکترت باید فلوشیپ لاپراسکوپی داشته باشه.

بله تحت نظر هستم. ذخیره تخمدان یعنی چی؟؟ 

یه ازمایش هست ذخیره تخمدونو نشون میده چون مشکل اندومتریوز میره روی تخمدونا و به تخمدونا اسیب میرسونه و ذخیره تخمدون کم میشه 

بعدم مرتب باید ازمایش ca125  بدی.

اگه فعلا قصد بارداری نداشته باشی میتونی تخمکتو فریز کنی البته اگه خدایی نکرده تو ازمایش ذخیره تخمدونت کم بود.

منظورتو از اندومتر متوجه نشدم. اگه متخصص نازایی میخوای دکتر لادن کاشانی دکتر اشرف معینی  دکتر ...

مررسي، اندومتر ديواره رحمه كه بايد به ٨ برسه ولي واسه من ٢-٥ هست

نه بچه ندارم😥😥آخه من جفت تخمدان هام داره و خیلی هم بزرگن😭😭

منم جفتشون داشت بزرگم بودن یکیش 8سانت یکیش 6عمل کردم دراوردم..سمت راست خوب شدولی چپ تغییرنکرد...رفتم هومیوپاتی فعلاکه چپم کوچیک شده..توهم بروهومیوپاتی..خیلی هارفته بودن کلاخوب شده بودن...عوارض هم نداره..هزینه اش هم خیلی ناچیزه نسبت به این داروهای شیمیایی که میدن وهیچ فایده ایی نداره

منم جفتشون داشت بزرگم بودن یکیش 8سانت یکیش 6عمل کردم دراوردم..سمت راست خوب شدولی چپ تغییرنکرد...رفتم ...

همیوپاتی چند سال رفتم جواب نگرفتم

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔