2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من متن زیر را مناسب دیدم اینجا بذاریم»

شینیون بهترین مدل ممکن مو برای شرکت در مراسم عروسی یا نامزدی یا عقد است. اگرچه کمی زمان بر است، اما اگر تمایل داشته باشید که ستاره ی مجلس عروسی باشید، شینیون می تواند شما را به یک ستاره ی درخشان در میهمانی بدل کند. حتی کمی بهتر از آن، می توانید در زیبایی با عروس رقابت کنید. اگر از هیجان و ریسک استقبال می کنید، می توانید از آرایشگر خود بخواهید که یک مدل آوانگارد عجیب را روی سر شما امتحان کند تا بیشتر جلب توجه کنید. در عین حال اجرای شینیون در کنار یک تل مروارید نشان، یا یک تزئین درخشان که به جواهرات ریز مزین شده باشد، و هاله ای از رنگ نقره ای و یا طلایی به آن جلای جذابی می بخشد، شما را به دارنده ی بهترین مدل موی مهمانی تبدیل می کند. 

همچنین ما شینیون حرفه ای مطابق با به روز ترین مدل های در سالن زیبایی تکین در گرگان ارائه می دهیم و بانوان محترم می تونند برای دریافت اطلاعات تکمیلی (مشاوره و نمونه کار) با شماره 09221101290 (با مدیریت بانو نوری از تهران) تماس بگیرند. 

آدرس ما هم در گرگان ، بلوار ناهارخوران است. خوشحال میشم اگر مراسمی تو گرگان داریم پذیرای شما در مرکز تخصصی عروس تکین باشم.