2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هر وقت با شوهرش قهر میکنم تو دلم از خدا میخوام خدایا خودت یه کاری کن بیاد منت کشی امکان نداره نیاد حتما میاد همینطور یه ریز تو دلم از خدا میخوام یهو میاد توهم امتحان کن

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
من هر وقت با شوهرش قهر میکنم تو دلم از خدا میخوام خدایا خودت یه کاری کن بیاد منت کشی امکان نداره نیا ...

دیگه راه دیگه ای هم‌ برام نمونده..یه چن روز دیگه هم صب میکنم نیومد.میگم چن روز منو ببره خونه پدرم 

یه دورهمی ساده..مشکلش اینه که تاحالا بدون اجازه نرفته بودم...الانم چون تقصیره خودم بود کلی منت کشی ک ...

خودت قهر کردی یا همسرت 

عادی برخورد کن انگار اتفاقی نیوفتاده بگو راستی فلان چیز جی شد یه حرفیو بکش وسط که خودشم علاقه داره خیلی طول کشیده یه حوری درستش کن

عادی برخورد کن انگار اتفاقی نیوفتاده بگو راستی فلان چیز جی شد یه حرفیو بکش وسط که خودشم علاقه داره خ ...

ببینم چی میشه.دعام کنین توروخدا

دیگه تحمل منم داره تموم میشه

ببینم چی میشه.دعام کنین توروخدا دیگه تحمل منم داره تموم میشه

همینجوری تو دلت دعا کن که آشتی کنه مطمئن باش درست میشه عزیزم