2777
2789
عنوان

تو کل زندگیم.....

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 39 پست
ولی کلا فکرش نکن دختر از زندگی لذت ببر 

نه فکر نمیکنم بهشون انشالله خوشبخت بشن به این فکر میکنم چرا اینطوری شد تا جایی که تونستم باهاشون خوب بودم و بازم ناراضی بودن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیز دلم فوکوس کن ببین از مرد زندگیت چی میخواهی بهش فکر کن ولی به زندگی ات هم ادامه بده به روال زندگی ات منظورمه ولی اون فاکتورا را هم در نظر بگیر بنویس و بذار جایی که ببینی مثلا میخواهی مرد زندگی ات فلان شکل باشه یا فلان سال یا این شغل ولی واقعا باید به چیزایی که فکر میکنی باور داشته باشی ها مثلا خسیس نباشه و یا چی و چی بعد از همه مهمتر گاهی خدا یک سری ادم میذاره سر راه ما ادم هایی که خوبن ها ولی برای ما ساخته نشدن تجربه هستن از خود خدا بخواه کسی باهات اشنا کنه که میخواهی تا اخر باهات باشه باور کن جواب میده

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ببین عزیز دلم فوکوس کن ببین از مرد زندگیت چی میخواهی بهش فکر کن ولی به زندگی ات هم ادامه بده به روال ...

موافق حرفتم مرد زندگیمو تو ذهنم میدونم چطوریه ولی نمیدونم چرا جور نمیشه از خدا هم خیلی خاستم ولی قسمتم هنوز نشده