2777
2789
عنوان

چرخ کرده ی بوقلمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3409 بازدید | 49 پست
سینه خشک هست و مزش کمتره رون مزش بیشتره و چرب هست مخلوط کنی واسه کباب تابه و ... بهتر هست تازه می ...

چ باحال

من چرا تا الان این تاپیکو نزده بودم؟ ای ول😘😘😘 مرسی

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
چ جالب گلم، ممنونم😘😘😘 البته من اجازه خوردن دارچین ندارم، ب ون دارجین میشه؟؟ ب ماهیمم فقط پیاز و ...

بی دارچین میشه ولی خوب بوی ماهی یکمی میمونه بهش ... البته اگه میتونه پودر زیره سیاه بخوری میتونی روی برنجت یکم زیره بریزی و با ماهی ک ساده سرخ میکنی بخوری ... بوی ماهی کم حس میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بوقلمونو برای خواصش مصرف میکنم ولی چون گوشتشو به. صورت. قیمه ای تو خورست و پخته مثل مرغ دوست نداش ...

چقده؟؟ کیلوی

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
ی چیز دیگم یادت بدم تا اینجام .... بال بوقلمون هم بخر ... با الو بخارای خیلی زیاد و نمک و ادویه بپز ...

بال هم دارم ولی دیدن مرغ و بوغلمونی ک تو اب میپزه حالمو بد میکنه😢

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟
چ باحال من چرا تا الان این تاپیکو نزده بودم؟ ای ول😘😘😘 مرسی

فدای تو ... راستی توی کوبیده بوقلمون یادم رفت بگم پیاز چرخ کن ابشو بریز دور مغزشو بریز توی موادت ... یکمم زعفرون و نمک میخواد

بی دارچین میشه ولی خوب بوی ماهی یکمی میمونه بهش ... البته اگه میتونه پودر زیره سیاه بخوری میتونی روی ...

وای ن میترسم ماهی هم زدم کنه دیگ نتونم ماهی هم بخورم😥

فدای تو ... راستی توی کوبیده بوقلمون یادم رفت بگم پیاز چرخ کن ابشو بریز دور مغزشو بریز توی موادت ... ...

ممنون

حتتتتما حتتتما ابن کارو میکنم

بال هم دارم ولی دیدن مرغ و بوغلمونی ک تو اب میپزه حالمو بد میکنه😢

بچت چیه گلم دختره ؟

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
اخی عزیززم ... پس بعدا ک زایمان کردی اینو امتحان کن یاد من بکن    

حتما😀

ان شا الله

ممنون حتتتتما حتتتما ابن کارو میکنم

خواهش عززیزم

من هنوز عقدم و اشپزی هم نمیکنم ولی اینقدر ک شکمو هستم و غذاهای مختلف دوس دارم همه چی بلدم . چند باری م ک پختم همه لذت بردن از غذاهام خداروشکر

دعا کن زودتر برم خونم اشپزی کنم   

بچت چیه گلم دختره ؟

والا علایم دخترو دارم ولی ان تی گف پسره😕

خواهش عززیزم من هنوز عقدم و اشپزی هم نمیکنم ولی اینقدر ک شکمو هستم و غذاهای مختلف دوس دارم ...

ان شا الله تو خونه خودت خوشششمزه هاتو درست کنی

ممنونم عزیزم

خوشبخت باشی

والا علایم دخترو دارم ولی ان تی گف پسره😕

😎😎😆 ب سلامتی . ان شاالله قسمت منم بچه های سالم و صالح 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍