2777
2789
آره سر پوله میبره یهو 300میگیره رنج پولا سر بازی متفاوته

ن باباسیصدچیه بالای ده ملیون کمترینش هسش من خیلی وقت بودمیخواستم بپرسم ولی روم نمیشد

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا اینکه میگن قماربازا آخر بدبخت میشن دروغههه...یکی از آشناهامونن که ما با اونا بخاطر همین کارا قطع ارتباط کرده بودیممم از همین راه خ پولداررر شدددد....یه پیر مرد و پیرزنن آخر عمری ام دس برنداشتننن ...الانم دوتا واحد تو برج باغ های جردن دارننن...مثله اینکه خدا همیشههههه پشت همیناسسس..دخترشون فقط یه وجب قد داشت و با قیافه ی خخخخخخیلییییییی....اونوقت یه داماد مثله دست گل براش اومد و الان دوتا نوه دارننننن...حالا ما معلوم نیس چه دراکولاییی گیرمون بیاد😐😐😐😂😂😂

بهترین راه دوری کرنه ازشونن...

خیلی راحت میگه می رم قمار بعدا میام

چقدر وقیحهههههه....باهاش سرد رفتار کن...این زندگی فقط منو کم داشتتت اگه جای تو بودم کاری باهاش می کردم که مرغان هوا بحالش گریه کنننن....مردک وقیححححح....حیف همچین زن هایی مثل تو....😐😐😐😐😑😑😑

چقدر وقیحهههههه....باهاش سرد رفتار کن...این زندگی فقط منو کم داشتتت اگه جای تو بودم کاری باهاش می کر ...

هنوز زنش نشدم عید  میاد همه چی رسمی شه.چون دوسش دارم وایسادم پیشش

خدایا مرسی م یکیو دارم بودنش بهم ارامش میده❤️😍💖❣
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز