2777
2789
عنوان

نکنه حاملم😳!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 41 پست

بی بی بزن خیال خودت رو راحت کن .اما جلوگیری طبیعی روش مطمعنی نیست عزیزم 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
سلام بی بی چک زدی ؟

آفرین با سلام شروع میکنی. من همش یادم میره.😙

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جلوگیریمون هم این بود ک نمیزاشت اب ریخته بشه داخل سریع میورد بیرون الان هردومون خیلی نگرانیم کمک کن ...

طبیعی که جلوگیری محسوب نمیشه همیشه احتمال بارداری هست. اگر واقعاً بچه نمیخوای باید با قرص یا کا ندوم یا آمپول پیشگیری کنی.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
منم همینا رو دارم ولی فک نکنم باردار باشم. ۳ماهه ازدواج کردم دوس دارم باردار بشم. شوهرمم موافقه.. اگ ...

خیلی خیلی عاقلین کیف کردم از حرفت نه مثل بعضیا تیتیش مامانی سریع فکرسقط هستن فکر میکنن خدا هم از این گناه کبیرشون به راحتی میگذره ولی به اون خدا یجایی تقاص ابن گناه رو میدن که اون روز میفهمن چه کاربزرگی انجام دادن جون یه انسانو گرفتن

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
منم همینا رو دارم ولی فک نکنم باردار باشم. ۳ماهه ازدواج کردم دوس دارم باردار بشم. شوهرمم موافقه.. اگ ...

بابا زوده 

یکم از زندگیتون لذت ببرید

بچه بیاد دیگه خیلی کم پیش میاد با هم خوش بگذرونید

من خودم بعد سه سال بچه دار شدم راضی هستم چون گشت و گذارای عشق و حال دونفره داشتیم 

خالق هستی، مواظب جوجه کوچولوی من باش😊😊
بابا زوده  یکم از زندگیتون لذت ببرید بچه بیاد دیگه خیلی کم پیش میاد با هم خوش بگذرونید من خو ...

شوهرم خودش میگه بچه میخوایم. بعدش اون همش سرکار وقت گشت و گذار نداریم. نازایی هم زیاد شده. بچه زندگی گرم تر میکنه