2777
2789
عنوان

سفر و گل ها

63 بازدید | 15 پست

سلام میخوام برم سفر برای اب دادن گلهام چه راهی پیشنهاد میکنید؟ بجز اینکه کسی بیاد ابشون بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

آبیاری قطره ای    

به چه صورت اخه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه جایی خونده بودم اگه یه سطل پر از آب کنار گلدون بزاری بعد یه دستمال خیس  از سطل به داخل گلدون ببری گل از اون دستمال آب میخوره

نعره هیچ شیری خانه چوبی مرا خراب نمیکند من از سکوت موریانه میترسم.
چندتا سوال هست الان اینکه شما چند روز قراره برید مسافرت و اینکه چندتا گلدون دارین

از فردا تا جمعه

پنج تا تو تراس 

چهارتا داخل خونه

بیرونی ها بیشتر به اب نیاز دارن

یه جایی خونده بودم اگه یه سطل پر از آب کنار گلدون بزاری بعد یه دستمال خیس  از سطل به داخل گلدون ...

منم خوندم نمیدونم عملیه یا نه

خب تا وقتی خونه ای امتحان کن ببین خاک گلدون نم میشه؟

اخه وقتی نمونده که😯

اخه وقتی نمونده که😯

همین الان برو سراغ گلدونی که خاکش خشک هست شروع کن صبح اگه خیس بشه میبینی بعد با خیال راحت میری 

نعره هیچ شیری خانه چوبی مرا خراب نمیکند من از سکوت موریانه میترسم.
از فردا تا جمعه پنج تا تو تراس  چهارتا داخل خونه بیرونی ها بیشتر به اب نیاز دارن

نمیدونم ج میده یا نه ولی میتونی تو هر گلدون یه بطری کوچیک آب معدنی بذاری زیرشو یه کوچولو سوراخ کنی... فکر کنم درحد ۲ سه روز به خاک رطوبت میرسونه و احتمالا تا جمعه که برگردین گلاتون دووم میارن

نمیدونم ج میده یا نه ولی میتونی تو هر گلدون یه بطری کوچیک آب معدنی بذاری زیرشو یه کوچولو سوراخ کنی.. ...

اینو هم شنیدم بطری از کجا بیارم😐همه رو انداختم رفت

همین الان برو سراغ گلدونی که خاکش خشک هست شروع کن صبح اگه خیس بشه میبینی بعد با خیال راحت میری 

تست میکنم