2777
2789
عنوان

بیمارستان صارم و زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 498243 بازدید | 3890 پست

دوستان هزينه زايمان طبيعي اين بيمارستان چنده؟؟؟ اجازه ميدن همسر بياد داخل اتاق زايمان؟!؟ 

حتما بايد همراه. اشته باشي؟؟؟؟

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=43351227]سلام  من دنبال یه دکتر خوب توی بیمارستان صارم هستم کرم نیا خواستم وقت بگیرم گفت ...

سلام ستاره جون دکتر اکبری همونه که تو کارون و یافت آباد مطب داره؟ ازش راضی بودی تا پایان زایمان؟ من ان شاءالله مرداد زایمانمه با دکتر اکبری تو بیمارستان صارم.

سلام دوستای گلم. من میخوام برای بارداری دوم اقدام کنم. دکتری که برای زایمان اولم پیششون رفته بودم خانم دکتر محمدیاری بودن که معرکه بودن ولی متاسفانه سرطان سینه گرفتن و فوت کردن. الان تعریف دکتر کرم نیا رو زیاد شنیدم. چون زایمان اولم سزارین بود زایمان دومم هم میخوام سزارین باشه. البته کم کاری تیرویید هم دارم. در کل خانم دکتر کرم نیا خوبه برم پیششون یا نه. الان زنگ زدم گفتن ۲۳ زنگ بزن برای مرداد بهت وقت بدیم

سلام دوستان من به تازگي باردار شدم و هفته دهم رو مي گذرونم 

مي خواستم بدونم نظرتون در مورد دكتر كرم نيا چيه ؟ مخصوصا دوستاني كه زير نظر ايشون بدن نظرشون رو بگن و اينكه از بيمارستان صارم راضي بودن ؟ از خدمات هتلينگ و رسيدگيشون راضي بودن ؟ در حد بيمارستانهاي درجه يك مثل نيكان و عرفان هست ؟ 

ممنون مي شم نظرتونو بگين 

سلام دوستان،کسی به تازگی تو بیمارستان صارم زایمان کرده? میخواستم قیمت زایمان طبیعی و سزارينشو بدونم. ...

سلام عزيزم من تازه رفتم اونجا تحت نظر دكتر كرم نيا و اينكه هزينه ويزيت اونجا ٤٥ تومنه و هزينه سزارين ٧ و هزينه طبيعي ٦ تومانه فعلا 

خانما لطفا هركس # _سال_٩٧صارم_طبيعي_اپيدورال_كرده_بياد تجربياتشو_بگه

لطفااااااااااا ماها كه منتظر روز موعوديم يك دنيا ازش ممنون ميشيم و دعا ميكنيم برلش🤲

قول ميدم من بعد از زايمانم بيام ريز جزيياتو براتون بنويسم 💖