2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 38 پست
میشه فهمید , من دقیقا 15 روز اقدامم گذشته بود که آز دادم و مثبت شد , البته دل درد و کمردرد و حالت ته ...

من نوک سینه هام خیلی درد دارم گاهی انقباض شکمی گاهی هم تخمدان هام

خدایا به من یه فرزند دوم سالم بده الهی امین
من نوک سینه هام خیلی درد دارم گاهی انقباض شکمی گاهی هم تخمدان هام

من دل درد و کمردردم زیاد بود , از همون موقع آزمایش شیاف مصرف کردم

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه فهمید , من دقیقا 15 روز اقدامم گذشته بود که آز دادم و مثبت شد , البته دل درد و کمردرد و حالت ته ...

مطمعنم ولی نمیدونم جرا ساک دیده نشد مترسم از بارداری خارج از رحمی

خب دکترا خودشون سونو واژینال دارن انجام میدن. من ازمایش دو روز دیکه تکرار کردم بتا دو برابر بود گفت مشکلی نیست. هفته ۵ رفتم فقط ساک و دید‌ هفته ۸ رفتم برا قلبش

من به تمام خواسته هام رسیدم. خدایا شکرت😍
خب دکترا خودشون شوند واژینال دارن انجام میدن. من ازمایش دو روز دیکه تکرار کردم بتا دو برابر بود گفت ...

دعا کن برام

بخدا مشکلی نیست اصلا استرس نگیر ولی میکیر شو. نکفته تکرار کنی ا زمایش بتا رو؟

چرا دوشنبه باید باز برم ازمایش بدم

بچه ها شوخی نیستا من بعدا فهنیدم خیلی خطرناکه خارج رحمی‌. همینجا یکی از بچه ها نوشته بود یه تخمدانش ترکیده سر همین موضوع باید دکتر زود بفهمه اقدام کنه

مطمعنم ولی نمیدونم جرا ساک دیده نشد مترسم از بارداری خارج از رحمی

3هفته زود بوده , نگران نباش

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
چرا دوشنبه باید باز برم ازمایش بدم

انشالله همه چی مرتبه. وای خیلی شرایطت مثل منه. خوبه من عین تو بودم گفتم بهت. منه بیچاره اون دو هفته رو هاج و واج مونده بودما. من چون قصد بارداری نداشتم ناخواسته شد یهویی خودمم تو شوک بودم

گلم گفتم دکتر گفت

نگران نباش اصلا

بذار هفته نهم برو،خیالت راحت باشه

خارج رحم اگه باشه از درد آروم و قرار نداری دور از جون

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
من دل درد و کمردردم زیاد بود , از همون موقع آزمایش شیاف مصرف کردم

عزیزم شما هفته چندی جنشیت مشحص شده؟ منم شدیدا دل درد داشتم. زیر شکمم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز