2777
2789
عزیزم کلی گفتم بخدا اصلا منظورم با شخص خاصی نبود ببخش اگه ناراحت شدی

خداییش خیلی حرفت بد بود من سه سال هیچی نخریدم نخوردم هیچ جا نرفتم تا بتونم بچه دار شم دارم تلاش میکنم برای بچم کم نزارم چون نمیخوام مثل من بشه پر از حسرت بشه 

خودشناسی DNA plus
خداییش خیلی حرفت بد بود من سه سال هیچی نخریدم نخوردم هیچ جا نرفتم تا بتونم بچه دار شم دارم تلاش میکن ...

معذرت می‌خوام کارم اشتباه بود اومدم تو تاپیکت حرف زدم

میدونی تو اون تاپیک استارتر داشت میگفت هیچی تو یخچالم نیست،میوه نمیدونم چیه،صبح تا شب دارم رو زمین کار میکنم واین چیزا

بعد تو این تاپیک که اومدم دیدم دارن میگن ست کالسکه ۷تومن ،نمیدونم کالسکه تک۲تومن اعصابم خورد شد یکی اونجوری یکی اینجوری، منظورم جامعه بودو تفاوت طبقاتی

بازم عذر میخوام حلال کن ناراحت شدی، دوست ندارم دل کسی بشکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معذرت می‌خوام کارم اشتباه بود اومدم تو تاپیکت حرف زدم میدونی تو اون تاپیک استارتر داشت میگفت هیچی ت ...

عیب نداره ولی کسی نداره چطور پول نت میده میاد اینجا ! ولی زیادن کسانی دو روز غذا نمیخورن تا یه روز بتونند بخورن منم نمیتونم 7 تومن بدم دنبال یه چیز ارزون میگردم شایدم نخریدم 

خودشناسی DNA plus

مارک راما فکر کنم همین قیمت باشه

دلیجان وچیکو هم خوبن قیمتاش

ببین کالسکه اگه ماشین دارید واهل مسافرت وبیرون رفتن هستی عصایی بگیر هم کم جا وسبکه هم قیمتش مناسب تر،رورئک وکریر که زیاد بدرد نمیخوره من برا هیچکدوم از بچه هام استفاده نکردم

به جاشون صندلی غذا بگیر گرونم نیست، یه گروه هست تو تل گرام اسمش سیسمونی پوشاک نی نی سنتر هست قیمتاش خیلی خوب میگه، مال تبریز ارسال هم می‌کنه 

مارک راما فکر کنم همین قیمت باشه دلیجان وچیکو هم خوبن قیمتاش ببین کالسکه اگه ماشین دارید واهل مساف ...

رورئک که اصلا نمیگرم ،مرسی عزیزم ممنون🌼🌼🌼

خودشناسی DNA plus