من دارم بعنوان پناهنده زیر نظر حقوق بشر باحمایت دفتر سازمان ملل زندگی میکنم.بازم بگم؟؟؟؟حقوق دارم خو ...
رایگان درس خوندن برای تمامی بچه ها هست ، حقوق هم بله دارید ولی آیا این حقوق پایه حقوق هست. یعنی به مبلغ اندک پناهندگی راضی هستید؟ من دارم تو جامعه سوئدی کار میکنم و تو خانواده سوئدی زندگی میکنم چیزی که همیشه میشنوم شکایت جامعه هست از اینکه کار میکنند و مالیاتشون میره برای پناهنده ها ،منظورم به شما نیست اما در صد زیادی از پناهنده ها دیگه تن به مار نمیدن و با هزار کلک سعی میکنن که همون پول پناهندگی و فقط بگیرن.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
رایگان درس خوندن برای تمامی بچه ها هست ، حقوق هم بله دارید ولی آیا این حقوق پایه حقوق هست. یعنی به م ...
کسی حق کارکردن نداره چجوری شمانمیدونی.وقتی سازمان ملل حقوق برات تعیین میکنه اجازه کارنداری.من دنبال کار میگشتم از دفتر حقوق بشر بهم هشدار دادن جایی مشغول بشم حقوقم قط میشه.کاملا راصی هستم از حقوق.سوسیال عم لباس و لوازم ضروری میده مردم هم ب پناهنده ها کمک میکنن برعکس ایران همه از هم دزدی میکنن اینجا ب پناهنده ها لطف میکنن
بخاطر ايرانيا نيست تعداد افريقاييا اينجا خيلي زياده تعداد افغاني و عرب وايي بايد ببيني چ اوضاعي ه ...
متاسفانه دارم ميبينم!!! من اتريشم واي چقدر پناهنده ريخته اينجا همشون از دهاتاي اطراف ميان خريد!! سر و وضع تامناسب! حقوق بخور نمير نميدونم والا خداراشكر هيچكدومم دليل پناهندگيشون واقعي نيست!!!
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من ترکیه هستم مرحله تعیین کشورم بخاطر شرایطم کشورای پیشنهادی امریکا کانادا و انگلیس هست ولی من خانوادم المانه میخام برم اونجا.متاسفانه تعیین کشور ب انتخاب پناهنده نیست دست سفارت هست