2777
2789
عنوان

هدف گذاری زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2748 بازدید | 29 پست
انشالله چه قشنگ و مرتب هدف گذاری کردی میدونی من درس خوندم مستقل شدم به لحاظ مالی مشکلی ندارم ولی د ...

چرا نمیدونی؟

الان احساس رضایت کامل از زندگی داری؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
چرا نمیدونی؟ الان احساس رضایت کامل از زندگی داری؟

نه دیگه

مشکل همینه

هیچ وقت برای وضعیت الانم تو زندگی برنامه ای نداشتم

فکر میکردم تو این سن ازدواج کردم و بچه دارم

حالا که این اتفاق ها نیافته باید مسیر زندگی ام رو تغییر بدم که احساس رضایت داشته باشم

ولی نمیدونم چه طوری

مثلِ بارانِ بهاری که نمی‌گوید کِی...... بی خبر در بزن و سرزده از راه برس (لطفا بگین الهی آمین)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هدف اينه كه ساكن نمونم مثلا الان شاغلم و شغلمم خوبه و راضي ام از همه چي اما هدفم اينه كه بتونم كارمو گسترش بدم ايده پردازي كنم و كم كم از اينكه براي كس ديگه اي كار كنم خارج بشم و بتونم كارفرما بشم و كار آفريني كنم . اين هدف كاريمه . حتي همسرمو هم خيلي تشويق ميكنم كه به جز كاري كه الان داره به كاراي ديگه هم فكر كنه و نگه الان كارم خوبه پس تا ابد همين. فكرش باز باشه و دنبال بهتر شدن باشه. 

توي زندگي مشتركم هدفم اينه كه خونه اي كه من خانومشم جاي امني باشه براي صحبت كردن و ميخوام همسرم راحت و بي دغدغه همه ي حس ها و ترس ها و نگرانيا و حتي شكست هاشو برام تعريف كنه . 

فعلا كه بچه ندارم و قصدشم ندارم كه داشته باشم ولي اگر روزي مادر بشم هدفم اينه كه مادر قدرتمندي بشم و به همه نشون بدم  كه يه خانوم ميتونه شاغل باشه و بهترين مادر باشه و بهترين و سالم ترين بچه از نظر تربيتيو به جامعه تحويل بده . 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
نه دیگه مشکل همینه هیچ وقت برای وضعیت الانم تو زندگی برنامه ای نداشتم فکر میکردم تو این سن ازدواج ...

من بارها گفتم ازدواج یه انتخابه مثل هزاران انتخاب دیگه! صرفا به معنای موفقیت نیست.

شما یه سری هدف داری برای زندگیت که براش تلاش میکنی. اگر کسی بود که همراهت شد با هم برای اهداف مشترکتون تلاش میکنین. اگرم نبود که تنها!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
من هدف اينه كه ساكن نمونم مثلا الان شاغلم و شغلمم خوبه و راضي ام از همه چي اما هدفم اينه كه بتونم كا ...

افرین به شما 

خیلی عالی

قطعا زن عاقلی هستید

مثلِ بارانِ بهاری که نمی‌گوید کِی...... بی خبر در بزن و سرزده از راه برس (لطفا بگین الهی آمین)
من بارها گفتم ازدواج یه انتخابه مثل هزاران انتخاب دیگه! صرفا به معنای موفقیت نیست. شما یه سری هدف د ...

درست میگین شما

باید ی فکر اساسی بکنم برای خودم

من هدف اينه كه ساكن نمونم مثلا الان شاغلم و شغلمم خوبه و راضي ام از همه چي اما هدفم اينه كه بتونم كا ...

منم برای شرایط کاری دنبال همینم، فعلا نشده.

تصمیم دارم زمانی بچه دار بشم که کار مال خودم باشه و بتونم برای بجه م به اندازه کافی وقت بذارم.

و اینکه دوست دارم بچه هام دختر یا پسر آدمای قوی و محکمی بار بیان.دوست دارم حالشونو به حال کسی گره نزنن که با تغییر اون فرد اینا هم دگرگون شن!

منم برای شرایط کاری دنبال همینم، فعلا نشده. تصمیم دارم زمانی بچه دار بشم که کار مال خودم باشه و بتو ...

خیلی خوبه

به قول خودتون ادم ها باید به طور مستقل خودشون حرفی برای گفتن داشته باشن و منتظر نباشن یکی بیاد خوشبختشون کنه

امیدوارم بچه های خیلی خوشبختی تربیت کنید

خیلی خوبه به قول خودتون ادم ها باید به طور مستقل خودشون حرفی برای گفتن داشته باشن و منتظر نباشن یکی ...

ممنونم

اولین باری که گفتم میخوام کار کنم بهم گفتن تو که نیاز مالی نداری.

گفتم تا حالا (دخترآقای فلانی) بودم، از اینجا به بعد (خانم فلانی) میخوام باشم.

افرین به شما  خیلی عالی قطعا زن عاقلی هستید

مممنونم عزيزم از محبتت . من ارزوم اينه كه تمام خانوم هاي ايراني قدرت خودشونو دست كم نگيرن و خودشونو محدود به كليشه هاي زمان قديم نكنن.

شما هدف خودتون چيه ؟

منم برای شرایط کاری دنبال همینم، فعلا نشده. تصمیم دارم زمانی بچه دار بشم که کار مال خودم باشه و بتو ...

اميدوارم خيلي زود به هدفتون برسيد . خيلي خوشحالم كه تصميم نداريد براي مادر شدن شغلتونو فدا كنيد بلكه ميخوايد اونو ارتقا بديد . براي كسايي مثل من كه شاغل بودن و استقلال مالي داشتن خيلي مهمه قطعا كنار گذاشتنش براي بچه دار شدن خيلي سخت خواهد بود و جوري كه حتما افسرده ميشم و احساس ميكنم كه آدم كافي اي نيستم و براي زنده موندن وابسته همسرمم و اين منو مريض ميكنه و تبديل ميشم به يك مادر مريض كه قطعا نميتونم مادر خوبي باشم و نميتونم فرد سالمي تربيت كنم . 

اميدوارم خيلي زود به هدفتون برسيد . خيلي خوشحالم كه تصميم نداريد براي مادر شدن شغلتونو فدا كنيد بلكه ...

دقیقا همینطوره.

تا زمانی که من مادر حال خوبی نداشته باشم، نمیتونم به بچه م‌ منتقل کنم. من اگر استقلالمو فدای بچه کنم دیگه حالم‌نیست!

مممنونم عزيزم از محبتت . من ارزوم اينه كه تمام خانوم هاي ايراني قدرت خودشونو دست كم نگيرن و خودشونو ...

والا تا الان خیلی عمیق بهش فکر نکرده بودم

ولی الان دلم میخواد کسب و کار خودم رو داشته باشم

مدتی هست دارم روش فکر میکنم کار فرهنیگی تو حوزه کودک انشالله

برای هدف مالی باید باورهاتو عوض کنی. من قبل از کارمند شدن هدف درستی نداشتم اما کم کم که استقلال مالی پیدا کردم تونستم پلن بریزم. توام اول رو خودت سرمایه گذاری کن تا به موفقیت برسی. زهرا جون من پکیج هدفگذاری استاد سجاد زمانی رو دارم برات می فررستم اسشالا که کمکت کنه

درود وقتتون بخیر و زندگیتون فرشته بارون

دوستای گلم قراره اول سال جدید تحولی عظیم تو زندگیمون به وجود بیاریمو کلاس هدف گذاری رو به امید خداوند شروع کنیم.

اگه از هیجان و تحول تو زندگی خوشتون میاد به جمع ما بپیوندید.

شرایط دایرکت💫🧚💫

خدا عاشق بچه پروهاس.سمج وپرو باش و باور کن خدا بهت میده. تو بخواه خدا بخیل نیست میده. آموزش صفر تا صد قانون جذب. هدف‌گذاری. جذب شخص. عزت نفس. فرشتگان وووو دایرکت اطلاع از قیمت.