2777
2789
نه فکرنکنم من که سه ماهه آخرو استفاده کردم قاطی شیر می کردم و به زور می خوردم وزن بچه هم موقع تولد ۳ ...

چ عالی حساسیت اینا نداشت نی نی؟ روزی چند پیمونه میخوردی ؟ حدودا چقدر اضافه شد وزنش؟ ببخشیدا خیلی سوال پرسیدم..ممنونم از جوابت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ عالی حساسیت اینا نداشت نی نی؟ روزی چند پیمونه میخوردی ؟ حدودا چقدر اضافه شد وزنش؟ ببخشیدا خیلی سوا ...

خواهش می کنم عزیزم نه هیچ حساسیتی نداشت چون خودم اصلا وزن نمی گرفتم دکترم نگران بود که بچه کم وزن دنیا بیاد زیادم اهل نوشتن سونوگرافی نبود فقط تو هفته ۲۶ رفتم که وزن جنینو ۸۰۰ گرم تخمین زدن که دکترم گفت کمه دیگه از اون موقع شروع کردم خورن لیدی میل راستش پیمانه هاش یادم نیست ولی روزی دوبار می خوردم طعم کاکائوییشم خیلی خوبه یه بارم که آخرین سونو هفته ۳۷ رفتم گفت وزنش عالیه ۳۲۰۰ دنیا اومدنی هم ۳,۵بود

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

بستنی عاااالیه..دکتر بمن گفت وزن بچه تو 3 کیلو بده که الان رشدش کمه..گفت رشد رحمیش با تغذیت زیاد شده بوده وگرنه همون 3 کیلو بوده نه 4 کیلو..من روزی یکی دوتا بستنی..گوشت گوسفند کبابی و سفیده تخم مرغ  و بسیاز زیاد قارچ ابپز میخوردم.اخریا هم دلستر 

خواهش می کنم عزیزم نه هیچ حساسیتی نداشت چون خودم اصلا وزن نمی گرفتم دکترم نگران بود که بچه کم وزن دن ...

من اخرین سونو ۲۸ هفته رفتم ۱۱۰۰ زد دکترم گف خوبه ولی یکم کمه..به نظرت الان ۲۹ هفته ام بگیرم استفاده کنم؟

من اخرین سونو ۲۸ هفته رفتم ۱۱۰۰ زد دکترم گف خوبه ولی یکم کمه..به نظرت الان ۲۹ هفته ام بگیرم استفاده ...

آره بگیر بخور چیزی نیست که ضرر داشته باشه حتی شیرتم زیاد می کنه من شیرم فوق العاده زیاد بود خیلیا تودوران شیر دهی هم استفاده می کنن 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....