2777
2789
عنوان

سند خونه😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 33 پست
میدونی من از خیلی چیزا گذشتم ب خاطرش فک میکردم تو چشمم هس امروز فهمیدم اصن نفهمیده فداکاریای من ...

نه بابا گلم هر کاری کنیم میذارن جز وظیفه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولم کجا بود بیکارم 😢😢

مگه وام برداشتن چقدر پول میخواد؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
همینکارو میکنم خیرسرم تو عقدم هستیم فک میکردم رو حرفم حرف نمیزنه 😔😔😔😔

ای بابا حالا که توعقد اینقدر پررو هست ببین بعداً چی میشه

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
نمیدونم چرا اینقد حرص میخورم مامانمم میگه مگه فرقی داره اما حس میکنم منو آدم حساب نکرده این وسط

احتمالا مستاجری نکشیدی😑من ده سال مستاجر بودم با دو بچه .وقتی میخاست خونه بگیره حاطر بودم سند به اسم سوفور محله هم باشه ولی دیگه سر سال با دو بچه اسباب رو کولم نباشه.حالا هم سند در رهن بانکه .اگه از شوهرت مطمینی این حرفا بینتون نباشه .اگه مطمین نیستی اون بحثش کاملااا جداست و منطقی

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
ای بابا حالا که توعقد اینقدر پررو هست ببین بعداً چی میشه

تکلیفم مشخص شد ک خیلیم از خوشیام برا خونه و اینا نزنم مامانمم برا خرید جهیزیه خیلی نبرم زیر قسط و قرض

احتمالا مستاجری نکشیدی😑من ده سال مستاجر بودم با دو بچه .وقتی میخاست خونه بگیره حاطر بودم سند به اسم ...

ن فعلا عقدم بحثم سر اینه ک وقتی این زندگی برا دوتامونه وقتی وامو ب اسم دوتامون میگیره حداقل ی دونگو باید ب نام من میزد ن اینجوری

تکلیفم مشخص شد ک خیلیم از خوشیام برا خونه و اینا نزنم مامانمم برا خرید جهیزیه خیلی نبرم زیر قسط و قر ...

دختر عاقل باش

همین مرد بعد عروسی اخلاقش تازه بدتر هم میشه

تو دعوا هم میزنه اون وسیله هاتو که از همه بیشتر دوس داری میشکنه.

من باشم فقط یه چیزای ساده میبرم که لنگ نمونم همین

بقیه اون پولو که میخوای بدی جهاز پنهونی بذار بانک سودش هرماه بیاد روش هم پشتوانست هم میتونی در آینده وام بگیری برا خودت.

حالا که اون زرنگه تو ازاونم زرنگ تر باش.

ن امروز رفت همشو ب نام خودش زد فقط برا وامه منو لازم داره 

مگه میشه الان منو شوهرمم ازین وام ها گرفتیم ولی تو تمام مراحل کار باید منم میبودم حتی محضر و سند زدن چطور تنهایی این کارو کرده ؟

هوامو نداشتی ...... هوایی شدم ........  
همینکارو میکنم خیرسرم تو عقدم هستیم فک میکردم رو حرفم حرف نمیزنه 😔😔😔😔

تو عقد هستی و میگی چرا خونه بنامم نزد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عزیزم قسطشو داره خودش میده .و بدو بدوهاش مال خودشه.خب یکم حرفت نامعقوله ها

من 40 میلیون طلا فروختم.ولی نگفتم خونه یه دانگشم میخام.چون مال هر دومونه.در صمن این وامی که میگی ماهم گرفتیم .میدونی که اگه میخواست به اسم دو طرف باشه باید 4 صامن ببرن.دوتا تو دوتا همسری.ولی الان که بنام همسری باشه فقط دوتا صامن میخاد که خودش اگه سازمانی باشه میشه یکی.تا پایان اقساطم میشه رهن بانک یعنی فقط فعلا وکالتی بنام همسرته که  بعد از پایان وام ها سند به اسم اون میخوره.

سعی کن خیلی درگیر این مسایل نشی چون هی شک و من چقدر تو چقدر گفتنا رندگی رو خراب میکنه .علی الخصوص شاغل هم نیستی

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
مگه میشه الان منو شوهرمم ازین وام ها گرفتیم ولی تو تمام مراحل کار باید منم میبودم حتی محضر و سند زدن ...

میگم ک رو این خونه وام نگرفته رو خونه خواهرش ک شرایط وامو داره میخواد بگیره اونجا همه جا منو با خودش میبره