2777
2789
عنوان

به به چه هوایی😆

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 54 پست
عزیزم جاهای دیدنی هر چی به خود اردبیل نزدیک باشه روستا خوشگل یا تو خود اردبیل چی داره  بهم میگ ...

سرعین هست پل معلق مشگین هست آستارا هست روستای ارجستان یا ویلا دره که تو سرعین شورابیل هست موزه شیخ صفی هس جنکل فندقلو

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
سرعین هست پل معلق مشگین هست آستارا هست روستای ارجستان یا ویلا دره که تو سرعین شورابیل هست موزه شیخ ص ...

استارا مگه مال گیلان نیست ؟

استارا چقدر فاصله داره با اردبیل؟

فعلا رشت هستم  

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرعین هست پل معلق مشگین هست آستارا هست روستای ارجستان یا ویلا دره که تو سرعین شورابیل هست موزه شیخ ص ...

هرجا یادت اومد 

برام بنویس 

ممنون عزیزم 😙

عزیزم جاهای دیدنی هر چی به خود اردبیل نزدیک باشه روستا خوشگل یا تو خود اردبیل چی داره  بهم میگ ...

عزیزم اگ از جاده سرچم میاین نزدیک جاده ی پل معلق هست ب اسم پل پیرتقی خلخال واقعن جالبه.خوداردبیل هم شورابیل هست سرعین هم ابگرم داره ک خواص زیادیم دارن

چنان از دیدنت دورم...که باور کرده ام کورم.. 
ی روستا هم هس نزدیک اردبیل ب اسم سردابه هم ابدرمانی داره هم ابشار هم ییلاق ک خیلی باصفاست 

من الان  رشت هستم نمیدونم از کدوم جاده میایم 

ولی جاه هایی رو که گفتین یادداشت میکنم بریم 

ممنونم عزیزم 

من الان  رشت هستم نمیدونم از کدوم جاده میایم  ولی جاه هایی رو که گفتین یادداشت میکنم بریم ...

ب سلامتی ودل خوش بیاین ایشالا عزیزم😙😙😙😙

چنان از دیدنت دورم...که باور کرده ام کورم..