2777
2789
عنوان

مرکز بهداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 23 پست
چه خوب مرسی گلم

من اصلا یه بارم بهداشت نرفتم توی بارداری.

بعد از تولد پسرمم فقط برای واکسن زدن بردمش.

چون اغلبشون اطلاعاتشون به شدت غلطه!

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
دخترم 10روز بود واسه اولین بار رفتم بهداشت وقتی دکتر هست چرا باید برم بهداشت

چیزی نگفتن؟

و کارای نی نی رو انجام دادن؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟آخه شنیدم اگه نرم انجام نمیدن من اصلا دوست ندارم برم بهداشت اونجا خیلی شلوغه و کاری انجام نمیدن ...

افتضاحه نرو واقعا بدرد نمیخوره 😞😞نه بابا من خواهرشوهرامو دورو بری هام هیچکس نرفت برا بارداریش بهداشت ولی واکسن بچه هاشونو بردن 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
افتضاحه نرو واقعا بدرد نمیخوره 😞😞نه بابا من خواهرشوهرامو دورو بری هام هیچکس نرفت برا بارداریش بهدا ...

چه خوب پس منم نمیرم دکتر خودم کافیه

اینقدر که غر غرو هستن خوشم نمیاد 

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
چه خوب پس منم نمیرم دکتر خودم کافیه اینقدر که غر غرو هستن خوشم نمیاد 

اره کارخوبی میکنی ولی بهداشت ما خداییش خلوته و خیلی خوش اخلاقن 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
بداخلاقن  و غر میزنن چرا خانوم واسه بارداریت نیومدی پرونده تشکیل بدی... والا که اصلا دوست ندا ...

فک نکنم...البته شما الان خیلی وخت داری تا زایمانت ...اگر نگرانی برو ولی خوب عجله ای نیست که...نگران نباش

تدریس ریاضی و زبان و ترجمه پذیرفته میشود😊
اره کارخوبی میکنی ولی بهداشت ما خداییش خلوته و خیلی خوش اخلاقن 

چه خوب اینجا هم شلوغه هم فکر میکنن همه چی میدونن

بداخلاقن  و غر میزنن چرا خانوم واسه بارداریت نیومدی پرونده تشکیل بدی... والا که اصلا دوست ندا ...

منم بعد دكترم امروز رفتم خيلى عادى بهم گفت دير اومدى منم چيزى نگفتم ولى كلا واسه وقتايي كه به دكتر دسترسي نداريم خوبه بهداشت هم داشته باشيم

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از انسان دور مى‌گرداند