2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال منم همینه دیگه خسته شدم نمیخوام زندگی کنم کلا انگیزه امو از دست دادم    

هیچ چیز مثل ورزش حالم را خوب نمیکنه . من شاغل هستم و دو پسر شیطون دارم ولی باشگاه و پیاده روی ام را حتما میرم 

خدایا شکرت

خوش به حالت من یه گوشه میشینم به بدبختیام فکر میکنم 

کلا ادمیم که زیاد فک نمیکنم به بدبختیا نکه نداشته باشما نه 

الان قسط خونه مونده اجاره مغازه مونده 

ترمیم ناخنم رسبده به ی خانومی کلی سفارش سبزیو وسایل فریزری دادم که بالای ۱۰۰تومنه 

ولی ۱۰دقیقه فکر میکنم یا راه حل پیدا میکنم یا بعدش کارای خودمو میکنم چون با غصه خوردنم درست نمیشه 

چرا فکر میکنی بدبختی مطمئن باش از خیلی ها جلوتری 

میدونی خیلی برای زندگیم تلاش کردم از خیلی از دخترای اطرافم موفق ترم ولی احساس میکنم هر چی از خدا خواستم بر عکسشو بهم داده میگم حتما آدم بدی ام که خدا باهام این کارو میکنه یه مشکل جسمی هم دارم راه درمان نداره خیلی آزارم میده 

گریه خوبه اما دلیلش باید چیزی باشه که حالم بهتر شه با آهنگ غمگین بعدش افسرده میشم 

سلام وی ناراحتت کرده گلم؟  موزیک شاد گوش بده

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
میدونی خیلی برای زندگیم تلاش کردم از خیلی از دخترای اطرافم موفق ترم ولی احساس میکنم هر چی از خدا خوا ...

اگه میتونی و شرایط نگهداریشو داری یه حیوون خونگی بیار که بازخورد عاطفی داشته باشه خیلی حالت تغییر میکنه

حال متکلم از کلامش پیداست
میدونی خیلی برای زندگیم تلاش کردم از خیلی از دخترای اطرافم موفق ترم ولی احساس میکنم هر چی از خدا خوا ...

چقد فکر میکنی 

بیخیال الان شاغلی خودش یه مزیته مثبت فکر کن احساس خوشبختی داشته باشی