2777
2789
عنوان

لینک نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 37 پست

بلدی بری توی تاپیکت؟؟ قسمت نی نی سایت من پستهایی که من ایجاد کردم تا اینجا متوجه شدی گلم؟؟

❤دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه خب بعدش بگو عزیزم

بعدش توی هرتاپیک اون بالا یه آدرس زده الان برات اسکرین میگیرم که قشنگ متوجه شی.... دستتو رو آدرس فشار میدی چند ثانیه آبی میشه وقتی آبی میشه گزینه میاد که یکی از گزینه ها گزینه ی کپیه گزینه کپی رو میزنی الان اسکرین میدم متوجه شی قشنگ تا اینحا یاد بگیر

❤دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

اون بالا که من زدم آبی شده گزینه اومده 

آره متوجه شدم اسکرین نمیخاد بذاری عزیزم

عزیزم کپی که زدی بعد میری توی لینک نی نی یارا شب ظهر عصر هی چک کن ببین کدوم یکیشون تاپیکش قفل نیس... وقتی تاپیک قفل نباشه میری عین اینکه بخوای پست بذاری حرف بزنی تو قسمت ارسال نظر دستتو فشار میدی گزینه میاد گزینه چسباندن و میزنی

دستت درد نکنه ممنون گلم

دیگه چسباندن و بزنی لینک تاپیک مورد نظرت میاد ارسالش کنی هیچی نگی هم نی نی یار حذف میکنه... فقط و فقط وقتی لینک میدی نی نی یار حذف میکنه روزی دوتا حذف میکنه هرجا سوال داشتی من هستم گلم میخوای امتحان کنن ببین یاد گرفتی لینک بدی یانه