2777
2789
آره بچه هم دارم

الهی؛ عزیزم منم شرایطم مثل شماست ولی الان عاشق شوهرمم خداروشکر میکنم ک بهش نرسیدم 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا منم همین چند دقیقه پیش شمارشو زدم تو تلگرامو پروفایلش و چک کردم 😩چی میشد اگه الان پیشم بود؟  

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
الهی؛ عزیزم منم شرایطم مثل شماست ولی الان عاشق شوهرمم خداروشکر میکنم ک بهش نرسیدم 

منم شوهرمو دوست دارم واقعا اونم هم واقعا هیچی برام کم نذاشته . اما اون عاشقم بود. حتی با بوی عطرم منو پیدا میکرد.

گل همیشه بهارم.
منم شوهرمو دوست دارم واقعا اونم هم واقعا هیچی برام کم نذاشته . اما اون عاشقم بود. حتی با بوی عطرم من ...

خب پس دیگه چی ازین بهتر میخوای ک عاشق شوهرتی؟ برا منم میگف عاشقمه میگف یا تو یا هیچکس هنوووزم مجرده میگه ازدواج نمیکنم 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
واقعا نمیدونم چه حکمتیه

از این دنیا چی کم میشد؟

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
خیییییلی سخته دلم گرف      

هروقت بهش میگم میشه تا اخرش بمونی میگه به همون کربلایی که رفتم قسم ب جونه مامانم قسم تا اخرش هستم ولی بازم ته دلم میدونم میره  

حسین رفت ادامه ی راهش با زینب و زینبی ها...
ول کن بابا متاهلیو بچه داری فکرتو مسموم نکن با این خیالات . که اینا زمینه خیانت میشه

اصلا نمیخام فکر کنم اما همه چی منو یاد اون میاره حتی وقتی جلوی آینه وایمیستم خودمو نگاه میکنم اونو هم میبینم

گل همیشه بهارم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز