2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخ گفتی ! الانم که ماشالا همه سایه ابرو تتو میکنن حال آدم بد میشه 😸

اووووف من متنفرم همیشه جوری ارایش میکنم که معلوم نیست رژم معلومه فقط یا اگه خط چشم بزنم ابروهامو جوری مداد میزنم طبیعی انگار کلا واسه خودمه😂مامانم عاشق ارایشامه همیشه میگه تو ارایشم کن طبیعی درست میکنی خواهرام زشتش میکنن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها ابرو  های من  خیلی بی رنگه  اصلن دوس ندارم زیاد مداد بزنم ولی چارع ندارم  چیکار کنم  طبیعی بنظر برسع؟ ب جز هاشور  ماشور

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه نکته بگم 

رژ لب تیره و ارایش غلیظ برای دانشگاه و محل کار واقعا بده.سالن مد نیست که  

طبق فرهنگ هر محیط ارایش کنید لطفا.

واینکه شبا روی لبهاتون ملایم مسواک تمیز بکشید و وازلین بزنید و بخوابید.لب رو نرم میکنه

برای رشد ابرو هم میتونید قبل خواب روغن زیتون بزنید 

مداد ابرو هم میخواید بکشید فقط جاهای خالی رو خیلی ملایم پر کنید.لطفا  

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست
ماستو چجوری استفاده کنیم؟

پوستتو تمیز بشور ماستو با پنبه یا انگشت بزن رو پوستت ماساژ بده بعد بذار بمونه تا بیست مین کاملا جذب که شد بشور اگه چند قطره لیمو هم بزنی به ماست خوبه اگه نزنی هم مهم نیست مدت طولانی اثرشو میبینی در ضمن ابرسانی هم میکنه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
بچه ها ابرو  های من  خیلی بی رنگه  اصلن دوس ندارم زیاد مداد بزنم ولی چارع ندارم   ...

ریمل ه ابرو هم پیشنهاد خوبیه البته نباید زیاد بزنی ک ابروهات ب هم بچسبه

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
اااا ببخشيد من سوال دارم كانسيلر چي خوبه ؟!  من ٢٥ سالمه چه مراقبت هاي پوستي انجام بدم ؟؟&nb ...

کانسیلر قیمت پایین بورژوا و میبلین و نوت خوبه.اگ نه ک تارت

کرم دور چشم برا زیر سی سال بگیر. آبرسانی و مرطوب کننده فراموش نشه.البته سوالت کلیه چون اطلاعاتی درمورد پوستت ندادی

خدایا ما رو از بلاک در بیار لطفا ...
ریمل ه ابرو هم پیشنهاد خوبیه البته نباید زیاد بزنی ک ابروهات ب هم بچسبه

امتحان کردم ولی راضی نبودم  

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)