2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 45 پست

مسخره کردن نداره مگه چه اشکالی داره ...زنداداش من ۵۰ سالشه تازه اسمشو عوض کرده بعدشم هر کی اسم قبلیش رو صدا کنه قهر میکنه باهاش ..داداشمم میگه بخدا به زن من اسم جدید رو نگید دیگه خونتون نمیاییم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم چه اشکال داره منم دو اسمه هستم. تازه مسئله جالبش اینجاست با شوهرم ۲سال دوست بودم اسم شناسنامه ...

وای دقیقا مثه من . شب قبل خواستگاری اسم شناسنامه مو به شوهرم گفتم .

خودم از واکنشش میترسیدم ولی برخوردش خیلی جالب بود . خیلی از اسم شناسنامه م خوشش اومد . گفت توروخدا من به اسم شناسنامه ت صدات کنم ؟

ولی خب الان گاهی به اسم شناسنامه م و کاهی اسم انتخاب خودم صدام میکنه 😂😂

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
وای دقیقا مثه من . شب قبل خواستگاری اسم شناسنامه مو به شوهرم گفتم . خودم از واکنشش میترسیدم ولی برخ ...

چه خوب.   تازه واسه من خواهر جاریم فقط به اسم شناسنامه صدام زد اولین برخورد برام جالب بود و فهمیدم چقد براشون مهمم و راجبم حرف میزنن.

ناراحت نمیشی؟؟؟؟؟

نه . ناراحت نمیشم .

ولی از اینکه هنوز یه سری دوستام اسم شناسنامه مو نمیدونن یه جورایی برام جالب نیس . یه طورایی دوگانگی .

مثلا اگه بفهمن فکر میکنن بهشون دروغ گفتم . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
چه خوب.   تازه واسه من خواهر جاریم فقط به اسم شناسنامه صدام زد اولین برخورد برام جالب بود و فهم ...

اره منم یه بار خاله ی همسرم داشت غیر مستقیم راجع اسم اصلی من صحبت میکرد ولی مثلا منظورش من نبودم . اخه اسم اصلی من یه شخصیت تاریخیه . مثلا داشت راجع اون صحبت میکرد .

منم اصلا واکنش نشون ندادم . 

بذار خودشونو خسته کنن

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
اره منم یه بار خاله ی همسرم داشت غیر مستقیم راجع اسم اصلی من صحبت میکرد ولی مثلا منظورش من نبودم . ا ...

من حس میکنم.به موقعیت فرد وقتی حسادت میکنن و سوژه گیر نمیارن یه چیز مث اسم که گیر بیارن راجبش حرف میزنن.من به شخصه از دخترا و عروسای فامیل همسرم هم شیکتر و جذابتر میگردم حتی الان که بارداری دوممه و حسابی به چشم میام بخاطر همین هر حرف یا حسی ازشون برام هضم شدست.احتمالا شما هم همینطور باشی براشون.پس بهترین چیز بی محلیه