2777
2789
عنوان

وزن گیری جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 11794 بازدید | 24 پست
پودر جوانه گندم و جو هرروز نیم لیتر شیر روزی دو یا سه لیوان شیرخرما لیدی میل میوه زیاد تخم مرغ ...

مرررررررسی کامل و جامع   

فرشته کوچولوم...بی صبرانه منتظر گرفتن دستای خوشگلتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدااااااات     اما بقول دوستمون همه اینا توی ماههای آخر اثر داره

من وزنم خیلی پایینه زیادم میلم ب شیرینیجات نمیکشه 

اگه از الانم استارت بزنم طوری نمیشه   

وااای اره خیلی ریزه میزه بود خواهرزاده ام  بچه حداقل باید سه رو رد کنه

عزیزم بایدی وجود نداره،حداقل وزن نرمال۲۵۰۰،،من دو قلو باردار بودم،بچه هام ۸ماهه به دنیا اومدن،پسرم۱۹۷۰،دخترم۱۴۶۰!!!!۴روز توnicuبودن خدارو شکر مشکلی نبود مرخص شدن فقط مشکل وزن داشتن‌، بچه بود ۳۹۵۰،اما یکماه بود که بستری بود مشکل تنفسی داشت،روزی که دختر یک کیو نیمی من بعد۵روز مرخص شد،حسرت و توچشای مامان و بابای اون بچه دیدم...اونجا کوچیکترین بچه۴۵۰گرم بود!!!

در کل واسه سلامتی نی نی دعا کن بقیه چیزا رو سخت نگیر

خدایـا من ایمان دارم هرکه دلش هـوایی تــو شود،،‌،توهوایش را داری...❤❤
عزیزم بایدی وجود نداره،حداقل وزن نرمال۲۵۰۰،،من دو قلو باردار بودم،بچه هام ۸ماهه به دنیا اومدن،پسرم۱۹ ...

بله متوجهم ولی خب بچه کوچیک سختیای زیادی داره

بچه خوبه ک ان شاالله هم سالم باشه هم کمی جون دار 

پودر جوانه گندم و جو هرروز نیم لیتر شیر روزی دو یا سه لیوان شیرخرما لیدی میل میوه زیاد تخم مرغ ...

سلام عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن

من الان7ماهمه سونو هفته25و5روز بچه رو 860زده بود .گفت نرماله میخوام بچم بالای 4کیلو بشه چه چیزایی خیلی تاثیر داره.هر روز شیر 4مغز لیدی میل 2لیوان بستنی 2تا و..دارم میخورم راه دیگه ای هم هست؟

عزیزم دکتر من گفت مغز بادام، انجیر و مویز بخور هم برای سلامتی جنین هم برای رشدش قرص پرگناکر هم بهم ...

درخواست دوستیمو قبول میکنی

دکتر به شما از هفته چندم پرگناکر تجویز کرد ؟؟قبل اش مولتی ویتامین دیگه هم مصرف می کردید؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

سه ماهه آخر ماههای وزن گیری هست. گوشت روزی 300 گرم. ماهی. ماهیجه میاره واسه بچه  خامه شیرینی و ...

بچه رو پفکی چاق میکنه یعنی چی؟اگه اینارو از ماه 7به بعد به صورت خیلی زیاد مصرف کنم امکان داره وزن بچه بره بالای 4کیلو تاثیر داره یا خیر؟