آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوست دخترم روباهه-شکارچی شهر-یک کلمه ی محبت آمیز بر عکس دوستان اصلا پسران برتر ازگل و دوست نداشتم ...
منم الان ببینم به نظرم قشنگ نیست
فوق العاده بی معنی
ولی وقتی ۱۶ سالم بود خیلی دوست داشتم
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
سریال درحال پخش توهم انسانی هم عالیه خیلییی کشش داره ..جز سریالای پرهزینه کره است
وایییی توهم انسانیم خیلی قشنگه
منشی کیم چشه هم درحال پخشه اونم خوبه
آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
اما خوبیش اینه میشه تو جمع خانواده دید چون اصلا صحنه نداره برعکس سریالای آمریکایی مثلا ومپایر
از اول تا آخرش همو بوس میکنن
آمرکایی ها خیلی افتضاحه
آدم از خودشم خجالت میکشه میبینه😑
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
من تو دوران اول دبیرستان فقط یه فیلم کره ای دیدم اونم پسران برتر از گل بود تو اون دوران نوجوونی خیلی فاز میداد اونم پای کامپیوتر با بسته چیپس و پفک ساعت سه نصف شب
به شیوه خودت زندگی کن ، اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن😘😘
استارتر همه فیلمایی ک گفتمو برو خلاصه هاشو بخون اگه خوشت اومد ببین اینایی ک من گفتم ازنظر خودم بهتریناشن
فیلماشون خیلی بچه گونست بنظرم ولی روح ادمو تازه میکنه تورو به چالش میکشه ک عشق یعنی چی
تو اکثر فیلماشون ی پسر پولدار معمولا لی مین هو عاشق دختر فقیر میشه ک دختره لاغره و شیکمو و بعد یمدت براش لباس میخره خوشگلیشو میبینه عاشقش میشه بیشتر فیلمای کره ای مد و خوراکی میشه توش زیاد دید
قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی