2777
2789
عنوان

به نطرتون خودم بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 40 پست

من که نمیگم از غافلگیری خوشم میاد

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
اگه چیزی لازم داری بگو، من دو ساله گفتم، امسال ولی چیزی نمیخوام نگفتم ببینم خودش یادشه اصلا تولدم ۳ ...

منم 25 تیر پیشاپیش مبارکه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اول سر ماه یه بار یاد آوری میکنم که این ماه تولدمه 😁 که حواسش به جیبش باشه. از یکی دوروز مونده هم هی روز شمار میزنم واسش. ترجیح میدم که پول بهم بده چون میره آشغال میخره. دیگه الان پول میده با یه کادوی کوجولو مث عطری ، ماگ ....

من به دوست پسرم میگم چی برام بخره

والا یه وخت یه چیز ارزون و زشت میاره کلی حرص میخورم و اعصابم خرد میشه 

یه هفته مونده به مناسبتا میگم چی میخوام

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

بگو چی میخوای بعد با هم برید بخرید ، شام هم بیرون بخورید بعد هم پارک بخرید ، خوش بگذره ، تولدت مبارک

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
نه عزيزم نگو حتي اگه خوشت نيومد اصلا به روش نيار

نه به روش نمیارم مثلا دفعه قبل یه ادکلن گرفته بود که من خوشم نیومد ازش یعنی سر درد میگیرم اما بخاطر دلش بعضی اوقات میزنم

همیشه خودم مهم ترم   
سلیقه ش خوب نیست؟ خودتم که از انتخابهاشی 😉

شوهر منم برای خریدای خانومانه زیاد سلیقه نداره بعد از ۷سال تازه یکی دو بار که برام لباس گرفته خوب بوده و خوشم اومده ولی خب به روش نمیارم 😅

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
شوهر من طفلک سورپرایز کردن بلد نیست سلیقشم که اونقدرام خوب نیست خودش میگه بریم هرچی دوست داری بخرم ...

باز خوبه قبول داره

شوهر من خوب سوپرایز میکنه اما کادو نه

همیشه خودم مهم ترم