2777
2789
سلام من رحمم رو اجاره میدم با رضایت کامل همسرم . ساکن تهرانم . سه فرزند سالم دارم که طبیعی به دنیا ا ...

متقاضی رحم اجاره ای هستم  از اصفهان اگر کسی رحم اجاره ای میشه با شماره09135665779 تماس بگیره 

قیمت ۶۵ میلیون و ماهی یک 

شرایط :داشتن سن زیر 32 سال و متاهل باشد  و داشتن فرزند سالم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من دنبال رحم اجاره ای مطلقه بودم  و میخواستم محل سکونت نزدیک به خودم بهش بدم چند وقت پیش یک خانم به نام ح.ق اومد که من میخوام رحم اجاره بشم ولی نمیخوام هیچ کس بدونه پس شماره افراد خانواده ام رو نمیدم و ازمایش و سونو خوب بود اومد تو محل سکونتی که دادیم هر چند بهش گفته بودیم قصد ما  نداشتن رابطه است از همون اول گفت از شمال  پسر داییم منو اورده بعد به رابط گفته بود پسر عمومه 

محتمع دوربین داشت ماهم گفتیم این مسیله برامون مهمه رفتیم بعد یک روز سر بزنیم دیدیم گذاشته رفته و کلی هم تهمت  ناجور و غیر انسانی به ما زد که …… حواستون باشه هر کی رحم میخواد حتما قبلش  شماره خانوادشو بگیرین و اگر خونه میدین حتما مجتمع دوربین داشته باشه 

خدایا توبه توبه

الان این توبہ توبہ داشت؟؟؟؟؟؟؟یکم سطح اطلاعات عمومی تو ببر بالا یسریا واسہ اینکہ رحمشون ایراد دارہ قادر بہ بارداری نیستن و مجبورند رحم اجارہ ای بگیرند