2777
2789

[QUOTE=63583602]65ولی میخوام بشم 70 یه ساله میخوام برسم 70ولی نمیشه حالا اگه میخواستم لاغر شم تو یه هفته عین کشمش ..

ادمهاى اين روزگار اين چنين اند با گرك بره ميخورند با چوپان گريه ميكنند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پست بعدیمو نخوندی؟😁😁دروغ گفتم.من کوتوله ام😐😐از ارزوهام گفتم

این چه ارزوییه اخه.    وقتی نشه درست و اونجور ک میخای لباس یا کفش بپوشی 

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
این چه ارزوییه اخه.    وقتی نشه درست و اونجور ک میخای لباس یا کفش بپوشی

لباس که واسه قد بلندا خیلیم خوشگل میشه..کفشم مهم نیس..خوب پاشنه بلند نمیپوشی نهایتش..ولی قد کوتاه هیچ چاره ای نداره😔😔😕😕

ی قرص اشتها اور بخر

خوردم ولی فقط میخوابم اصن اشتهامو باز نمیکنه

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
لباس که واسه قد بلندا خیلیم خوشگل میشه..کفشم مهم نیس..خوب پاشنه بلند نمیپوشی نهایتش..ولی قد کوتاه هی ...

لباس :  ببین الان که شلوار همش شده قد نود و هشتاد.  من بخام بپوشم کلی از پام مشخصه که نمیپسندم.  کفش هم پاشنه دار که هیچوقت . حتا لژ دار اسپرت هم نمیپوشم .  دوس ندارم . بیا قدمون عوض 😂

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
لباس :  ببین الان که شلوار همش شده قد نود و هشتاد.  من بخام بپوشم کلی از پام مشخصه که نمیپ ...

کاش میشد..اگه میشد ۶ سانت قدتو میدادی به من هر دو میشدیم ۱۶۸..نرمال میشدیم😁😁😁😑😑