2777
2789
من خودم اشتهام معمولی بود مثه قبل ولی خیلی علاقه به چیزای شور و شیرینی جات داشتم. بچم دختره

من گشنم میشه اما نمیتونم چیزی بخورم هرچی دلم میخواد بخورم موقع خوردن نسبت بهش احساس بدی دارم تهوع دارم،البته هنوز ماه اولم،راهی نیست بشه جلو این حالتو گرفت?!

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
من گشنم میشه اما نمیتونم چیزی بخورم هرچی دلم میخواد بخورم موقع خوردن نسبت بهش احساس بدی دارم تهوع دا ...

ماهای اول که طبیعیه. من خودم چهار ماه اول فقط نون خشک میخوردم. 

اگه احساس تهوع کردی سریع یه شکلات ابنباتی بخور یکم ترش باشه تهوع از بین میره . یا مثلا همین نون خشک 

من نون خشک میخوردم تهوعم از بین میرفت 

عاشقتونم عشقای من   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهای اول که طبیعیه. من خودم چهار ماه اول فقط نون خشک میخوردم.  اگه احساس تهوع کردی سریع یه شک ...

چه سخت😖😖

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
ماهای اول که طبیعیه. من خودم چهار ماه اول فقط نون خشک میخوردم.  اگه احساس تهوع کردی سریع یه شک ...

ببخشيد عزيزم

تير كشيدن زير دل و كمر هم طبيعيه؟؟

يهو يه تير شديد ميكشه و بعدش دردش باقي ميمونه

نميدونم چرا اينقد حساس شدم و ميترسم

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
ببخشيد عزيزم تير كشيدن زير دل و كمر هم طبيعيه؟؟ يهو يه تير شديد ميكشه و بعدش دردش باقي ميمونه ...

من این حالتو نداشتم ولی دوستم داشت. میگفت زیر دلم تیر میکشه . با دکترش مطرح کرده بود و معاینش کرده بود 

شما هم رفتی دکتر بهش بگو دقیقا 

عاشقتونم عشقای من   
من این حالتو نداشتم ولی دوستم داشت. میگفت زیر دلم تیر میکشه . با دکترش مطرح کرده بود و معاینش کرده ب ...

شنبه وقت دكتر دارم

دكتر به دوستتون چي گفته بود؟

خطرناكه؟؟

شنبه وقت دكتر دارم دكتر به دوستتون چي گفته بود؟ خطرناكه؟؟

نه خطرناک که نبوده . ینی یادم نمیاد دقیقا ولی فک نمیکنم چیزی بوده

چون اگه موردی بود حتما یادم میموند

الان ۹ ماهه بچش دنیا اومده صحیح و سلامت 

عاشقتونم عشقای من   
نه خطرناک که نبوده . ینی یادم نمیاد دقیقا ولی فک نمیکنم چیزی بوده چون اگه موردی بود حتما یادم میمون ...

خداروشكر عزيزم