2777
2789
عنوان

بازهم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 25 پست
وای چ خوب اما خیلی گرونه من ۱۵۰ بیشترندارم😢😢😢😢

اره منم اگه دویست بود میخریدم .حالا چند تا داروخونه بپرس ببین چند بهت قیمت میدن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیز چند روز پیش خانومی تاپیک زده بودن دراین باره خیلی راضی بودن و میگفتن واقعا اشتهارو کم میکنه و ضرری نداره انگار بسته ای هشتاد تا صد هزارتومنه قیمتش

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
سلام عزیز چند روز پیش خانومی تاپیک زده بودن دراین باره خیلی راضی بودن و میگفتن واقعا اشتهارو کم میکن ...

تنوئید سیصد و خورده ایه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
سلام عزیز چند روز پیش خانومی تاپیک زده بودن دراین باره خیلی راضی بودن و میگفتن واقعا اشتهارو کم میکن ...

لینک تاپیک شو نداری؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
تنوئید سیصد و خورده ایه 

نمیدونم خانومه اینجوری نوشته بود 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
عزیزم اگه تل داری و دوس داشتی ییا اینجا بچه ها خیلی کمک میکنن واسه رسیدن ب وزن دلخواهت https://t.me ...

ممنون

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
لینک تاپیک شو نداری؟

برو توذره بین قستمت جستجو بنویس(خانومایی که میخوان لاغرشن بیان ضرر نمیکنیداسم کاربرش هم انگار

Arshafar بود بببن پیداش میکنی این قرصا هم همسرش استفاپه کرده بود

عزیزم اگه تل داری و دوس داشتی ییا اینجا بچه ها خیلی کمک میکنن واسه رسیدن ب وزن دلخواهت https://t.me ...

کالری شماری هست؟ من با این لینک نمیتونم وارد بشم چرا؟ 🤔