2821
2789
چه خوب واقعا

تازه کامنت مصرف کننده ها رو هم میخونی بهت کمک میشه.

اتفاقا همین امروز یه ادوکلن اومد دم خونه سورپرایز همسرم بود.

بوش خیلی خوبه. همسرم گفت تو کامنتا  دیدم خانمها خیلی ازش راصی بودن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بلد نیستم با دیجی کالا کار کنم میشه یکی برام سرچ کنه کرم متعادل کننده چربی پوست سی گل داره یان

من برات نگاه کردم اینی که میگی رو نداشت مرطوب کننده زیاد داشت عکسشو ندازی؟

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
معتبره ولیمن چیزای کوچولوشو دوست دارم مثلا ماگ و از این جور چیزا  ولی ارسالش هشت تومنه نمیصرفه ...

اره من چون‌زیر صد خرید نمیکنم .خوبه برام .مثلا برا بقیه هم میزنم با هم بیاره اگه گاهی چیز ریز  باشه خریدام

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

بچه ها بیاین تاپیک آخر من نظر بدین😢😢

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

نیاورد شایدم بلد نیستم

دیجی کالا پول کالا رو وقتی آوردن در خونه پرداخت میکنی و این اطمینان بهت میده

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت