2789
عنوان

ایده میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 27 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به نظر برگ  من ازمایشو بزار یه جای خونه...بعد حالت نقشه گنج بکشش ادرس ازمایش بره بگرده خودش پید ...

😂😂😂😂تنبله بچم اخه

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
سلام  چرا اول نمیخواستی بگی؟ منم میخوام نگم عزیزم به نظرت خوبه نگم؟

من واسه این که خونه مادر شوهرمیم چند ماه چون خونمون درحاله تعمیره دوماه دیگه تموم میشه میخواستم اونموقع بگم که خونه ی خودمون باشیم  ولی دیگه تصمیم گرفتم فرداشب بگم. تو چرا نمیخوای بگی

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
بر خلاف دوستان من میگم برید خونه خ.دتون بعد بهش بگو

نمیدونم موندم تو دو راهی

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز