2777
2789
عنوان

یه دقیقه میاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 38 پست
من سر دختر اولمم اصلا حالت تهوع نداشتم

خب همیشه مث هم نیستن اما باز با بالارفتن سن حاملگی متوجه تغییرات میشی

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
میگم اگه الان برم سونو خارج رحمی یا پوچ بودن معلوم میشه زبونم لال؟یا هفته۸معلوم میشه؟

من چهار هفتم بود رفتم ساک دیده شد ساک هم باشه دگ خارج رحمی نیست ک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتا نرفتم بی بی زدم کمرنگ میفته فکر کنم ۱۷ماه پیش نزدیکی داشتم و ۶این ماه بی بی کمرنگ نشون داد

اخه نمیشه ک اینطوری ی از بده عکس بی بی چکو داری؟؟؟؟ 

نگران نباش عزیزم،منم مردم و زنده شدم تا رفتم صدای قلب بچمو شنیدم اینقدر ک استرس داشتم تا وقتی شکمم بزرگ نشد اصلااا باورم نمیشد باردارم چون هیچ علائمی غیر درد سینه و دردای پریودی نداشتم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
نگران نباش عزیزم،منم مردم و زنده شدم تا رفتم صدای قلب بچمو شنیدم اینقدر ک استرس داشتم تا وقتی شکمم ب ...

شوهرم میگه برو سونو

من میگم الان زوده بدتر تودلم خالی میشه

چاقی خرررر است😂
انداختمش دور میگم اگه آز بدم بتا نرمال چنده؟

نمیدونم من با دوروز تاخیر بتام بالای 300بود دکتر گفت طبیعیه بازم ی از بده مطمعن شی چرا انقد بد ب دلت راه میدی استرس خیلی بده