2777
2789
الارو خیلی تقلبی شده 

نه از جای مطمئن گرفتم

در مورد اینکه میگن لک میاره هم ظاهرا یه تبلیغ منفیه چون من تا حالا ندیدم کسی خودش لک اورده باشه حتی تو بروشورش نوشته به مرور لک هارو کمرنگ میکنه

🖤 
منم میخوام این رشته رو بخونم ی خیلی بهش علاقه دارم خوبه؟ اخه میگن فرصت شغلی نداره

به نطر من عالیه اتفاقا اساتید ما میگن رشته آینده داری هست و كلی فرصت شغلی وجود داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند خریدی؟

من عید خریدم ۲۰ یورو ۱۲۰ تومن شد 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

عزیزم من توی این رنج قیمت شنیدم راسن و پریم خوبه

ایرانین هردو

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

الارو خوب نیست اصلشم پوستو خراب میکنه خودم امتحانش کردم....سینره خوبه میتونی کرم پودریشو بگیری بیست و شش ایناست پوستم خراب نمیکنه ...بیودرما و سان سنسم خوبه اما تو رنج 60 تومنه 

پریم من کرم لیفتینگشو استفاده میکنم عالیه

عه پس خوبه

من تعریف محصولاتشو شنیدم ولی تا حالا استفاده نکردم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
میشه کمی از مایعش را روی دستت تست کنی و عکسشو بذاری؟حتی اگر بی رنگه

قسمت بالای دستم رو نرمی کف دست زدم

مال من بیرنگه

ولی دوستم رنگی داره خیلی کرم پودرش کم و طبیعیه

مدل درای تاچ داریم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه