2777
2789
کسی هاگیز استفاده نکرده میدونه چجوره

خوبه،بهتر از این ایرانیاست،اما بنظرم پریما ترک بهتره،پمپرز آلمانی هم جالب نیست.بازم بستگی به بچتون داره

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
آره من دفعه پیش ۸۰تومن خریدم خیلی گرون شده . جالبه من از مرکزش تو بنی هاشم پرتوی این قیمت خریدم دیگه ...

من قبل از عید از دی جی کالا

۶ تابسته خریدم عالی بسته ۳۹تومن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخواستم از بانه سفارش بدم یعنی اونجا ارزون نیست

عزیزم حقیقت اینه اگه جنس با کیفیت قابل قبول ایرانی هست چرا خارجی بخریم. هم پول بیشتری پرداخت کنیم هم کارگر ایرانی رو بیکار. من چندماه پمپرز آلمانی خریدم الان که مای بیبی بهش ساخته ناراحت همون هفته به هفته پوشک خارجی خریدنام هستم. حیف شد

یکبار مای بی بخر اگه بهش ساخت که چه بهتر اگه نشد برو سراغ همون خارجی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خوبه،بهتر از این ایرانیاست،اما بنظرم پریما ترک بهتره،پمپرز آلمانی هم جالب نیست.بازم بستگی به بچتون د ...

اره اونا رو هم استفاده کردم پریمای ترک چند شده الان

کسی هاگیز استفاده نکرده میدونه چجوره

من برای دخترم هاگیز و پمپرز استفاده می کردم. هاگیز تا سایز ۴ خیلی خوب بود ولی سایز چهارش یه کم سنگین میشد خیلی بد آویزون میشد. از ۴ به بعد فقط پمپرز بستم. جان ب ب هم خوبه

اره اونا رو هم استفاده کردم پریمای ترک چند شده الان

من بسته سیو هشتایی رو شصت و هشت خریدم آخرین بار.ایرانیا اصلا به بچم نمی‌سازه.

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
خوبه،بهتر از این ایرانیاست،اما بنظرم پریما ترک بهتره،پمپرز آلمانی هم جالب نیست.بازم بستگی به بچتون د ...

😐اشتباه میکنی ها. پریما ترک بهتر از پمپرز آلمانه! ؟

پریما عطریه حساسیت میاره ارزونتر هم هست کیفیت چسبش هم نسبت به پمپرز آلمان پایینتره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
😐اشتباه میکنی ها. پریما ترک بهتر از پمپرز آلمانه!  پریما عطریه حساسیت میاره ارزونتر هم هست کی ...

اصلا به بچم نمیسازه،پمپرز آلمان فوری بدنشو می‌ریزه بیرون،پریما ترک عطری نیستا،قیمتشم نمیدونم والا،اخرین بار سی و هشتایی رو شصت و هشت خریدم

😐اشتباه میکنی ها. پریما ترک بهتر از پمپرز آلمانه!  پریما عطریه حساسیت میاره ارزونتر هم هست کی ...

چسبشم خیلی خوبه،مشکلی نداشتم باهاش

عزیزم حقیقت اینه اگه جنس با کیفیت قابل قبول ایرانی هست چرا خارجی بخریم. هم پول بیشتری پرداخت کنیم هم ...

خب مولفیکس هروقت بستم عفونت گرفته 

پرزش بدنش میچسبید

حالا یه بسته مای مایبیبی  میگیرم

عزیزم حقیقت اینه اگه جنس با کیفیت قابل قبول ایرانی هست چرا خارجی بخریم. هم پول بیشتری پرداخت کنیم هم ...

حرفت کاملا درسته. من برای دخترم ایرانی اصلا نبستم البته چند تا مدل رو امتحان کردم که دیگه مجبور شدم برم سراغ خارجی. اما برای این یکی از همون اول مای بی بی می بندم امیدوارم بهش سازگار باشه. 

اصلا به بچم نمیسازه،پمپرز آلمان فوری بدنشو می‌ریزه بیرون،پریما ترک عطری نیستا،قیمتشم نمیدونم والا،اخ ...

پمپرز المانی اونکه نقطه نقطه هست اصله ها

اوی بیبی و رویال بیبی هم خوبن.خودمونو گول نزنیم واقعا برندای ایرانی ضخیمن و بچه توش راحت نیست