2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاطر چیه😅😅

نون میپزن دیگه

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...

سلام امروز مگه ادارتون بازه؟

منم الان پاشدم لهاف ودوشک جمع کردم یواش یواش آماده شم برم خیاطی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
این تاپیکو فعلا به شما میسپارم، من رفتم

خدایارو نگه دارتون باشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
میدونم.  استارتر میگه کارمندا   شما میگی شاطر😅😅😅😅😅

ولی استارتر تکذیب نکرده که😂 ممکنه باشه😀

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...

من پاشدم صبونه خوردم آماده شدم با مانتو خوابیدم 

از طرف شرکت پیام اومد دو دقیقه پیش امروز شرکت تعطیله

من خوابم نمیبره دیگه خو

کاش دیشب میگفتن 

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
شاید😅😅😅😅

استارتر یه دونه خاشخاشی برشته لطفا😍

یه لذتی این داره که نگو😆

اره ولی باور کن سردرد گرفتم 

با این اوضاع بارداری اگه دیشب میگفتن خب میخوابیدم یه امروزو

حالت تهوع گرفتم نمیتونم بخوابم 

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
من پاشدم صبونه خوردم آماده شدم با مانتو خوابیدم  از طرف شرکت پیام اومد دو دقیقه پیش امروز شرکت ...

خوش خبربودن