دوستان ۳ روز فبل موعد پریودم یه روز صبح زود با درد پریود بیدار شدم لک اومد فکر کردم دارم پریود میشم نوار بهداشتی گذاشتم تا شب فقط چند تا لک قهوه ای بود بعد دیگه هیچی و هیچ علائمی از پریودم ندارم امروز چند روز از موعد پریودم میگذره بی بی گذاشتم به جای خط tخط افقی کمرنگ افتاده به نظر شما میشه بار دار باشم
من روزه شونزدهم پریم دوره هام همیشه منظمن اکثرل سی روزه چند روز پیش ترشح زیاد داشتم ب قدری ک حس میکردم انگار پریود شدم اون موقع اقدام کردم احتمال هست باردار شم؟،در صورتی ک ماههای قبل انگار اصلا ترشح تخمک گزاری نداشتم
من خیلی مشکوک بودم به بارداری چون زیادعلایم داشتم اما روز 41 پریود شدم پریودمم برخلاف گذشته اصلاااا لخته نداشت خلاصه نفهمیدم باردار بودم یانه ولی پریودم اومد حدس میزنم شاید نطفه لقاح شده ضعیف بوده که اینجوری شد. تروخدا شما حتما بهم خبربدین که باردار هستین یانه؟ روز چند سیکل هستین؟ کی میتونین بهم خبربدین؟ من انلاینم همیشه
بیبی چک ک خطش کج بود اشتباه مثبت کاذب شده، امروز ی تست دیگه زدم منفی بود
سابقه اینو داشتی که عقب بندازی؟ نامنظمی؟ کج چجوری بود مال همون خط زیر T فقط یه ذره اخر خط کج شد تا وسط ها صاف بود مال تو هم همینجوری بود؟؟ چندماه اقدام هستی؟
سلام من دراقدامم علاعم هم دارم زیرشکمم نافم مسوزه پهلوسمت چپم دردمکنه شکمم سنگین شده ب نظرتون باردارم یانع؟ ۴روزمانده به پریودی تست زدم خط منفی اومد نیم ساعت بعد دیدم یه خط کجم بغلش افتادع مثبت یامنفی؟