2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب خدمتتون عرض کنم که شما ادم شاد و با نشاطی هستید که معمولا تو هر جمعی که باشید به اون جمع خوش میگذ ...

شاد هستم اما فقط تو جمع دوستام .بقیه جاها خشکم .لجباز هستم 

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

[QUOTE=63478248]ادم خونه دار و متشخصی هستید کم پیش میاد با کسی مشکل داشته باشید [/QUOTE.   نه زیاد 😀😁ولی بسی خوشم آمد 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من من😄

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
شخصیت خوبی دارید ولی پرتوقع هستید معمولا با هرکسی گرم نمیگیرید

احسنت 

ولی بنظر خودم پر توقع نیستم 😞البته مامانمم میگه پر توقع بهم 

ولی خوشم اومد باحال بود درست حدس میزنی 

احسنت 👏👏