2777
2789
عنوان

تیتر بتا

421 بازدید | 23 پست

سلام من بعد چهارسال ناباروری دیروز آزمایش دادم مقدار بتا 272 بود سه روز از موعدم گذشته بود کمر درد شدید دارم همچنین زیر دلم خیلی درد می کنه 

ممکنه تو طول روز یکبار هم ترشح زرد یا قهوه ای داشته باشم به نظرتون نی نی برام می مونه خیلی نگرانم

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

کار نکن شیاف بزار استراحت مهمترین چیزه منو ک دکتر استراحت مطلق کرد فقط دستشووی 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
کار نکن شیاف بزار استراحت مهمترین چیزه منو ک دکتر استراحت مطلق کرد فقط دستشووی 

میخوام شنبه آزمایش رو تکرار کنم نگرانم نکنه خارج رحمی یا پوچ باشه

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157
میخوام شنبه آزمایش رو تکرار کنم نگرانم نکنه خارج رحمی یا پوچ باشه

نه چرا اخه پوچ باشه یا خارج رحمی ولی تکرار کن خیالت راحت میشه کنم فردا تکرار میکنم ان شالله مال جفتمون خوب باشه 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻