2777
2789
عنوان

نی نی جاریم 😚❤

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 62 پست
عزيزم خودت جد رابطتو باهاش بهتر ميدوني چرا بغضي خانوما ميگن نبر😕شما پرسيدي چي ببرم نه اينكه ببرم يا ...

اره عزیزم باهم خوبیم 

اتفاقا تو فکرش بودم 

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
اره راست میگی 😎همین کارو میکنم 🤗

افرین   البته به سلامتی باشه براش.ولی دو روز دیگه هم خودش هم برای بچه اش کلاس میذاره اینطوری بهتره تازه بعد بعضی وقتها ادم خودش محبت خالصانه میکنه بعد جواب نمیگیره دلش بعد میشکنه پس نرمال پیش بریم که اخرش اگه جبران نکردن دلمون نسوزه.شیرینی بهترین کاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهنظر من یه لباس از این کوچولوا قیمتش بالا نباشه ...از این ست های نخی اگه قصدتت کادو

اره تو این وضعیت کسی پول زیاد نداره که 😥

افرین   البته به سلامتی باشه براش.ولی دو روز دیگه هم خودش هم برای بچه اش کلاس میذاره اینطوری ...

مرسی عزیزم 

واقعا من خیلی به همه محبت میکنم ولی خب بعضیا قدردان ک نیستن هیچ ی جوری وانمود میکنن ک انگار وظیفته 😑

شیرینی کم نیست! ؟ اخه خونه هاشونم نما کردن😂

من عروسي كردم اولين باري كه جاريم اومد خونم يك جعبه شكلات اورد 

ديگه هركسي به جيبش نگاه ميكنه 

من معمولا تراريوم ميگيرم هم خوشگله هم كادو نسبتا خوبي ه چون ظرف و اينا معمولا سليقه ايه ولي تراريوم سليقه عموم قبولش دارن مشكلي نداره پولمونم هدر نداديم اينطوري

🤔🤔خوردنی خاص چی مثلا!  

مثلا من باردار بودم یکی برامون باقلوا آورد. باقلواش تاااازه و خوشبو و معرکه 

خیلی بهم چسبید و هنوزم مزه اش زیر زبونمه

یا مثلا آناناس تازه یا بلوبری و تمشک و از این میوه ها که همیشه تو خونه نیست براش بخر

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 
مرسی عزیزم  واقعا من خیلی به همه محبت میکنم ولی خب بعضیا قدردان ک نیستن هیچ ی جوری وانمود میکن ...

آره بعضیا اینطورین ولی شما واقعا معلومه مهربونید😍 

ادم خیلی خوشحال میشه میبینه یکی بهش توجه میکنه و از اتفاق خوبی که واسه ادم افتاده خوشحاله

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
من عروسي كردم اولين باري كه جاريم اومد خونم يك جعبه شكلات اورد  ديگه هركسي به جيبش نگاه ميكنه& ...

وای ارههه حیلی خوبه هزینش مناسبه 

مثلا من باردار بودم یکی برامون باقلوا آورد. باقلواش تاااازه و خوشبو و معرکه  خیلی بهم چسبید و ...

وای چقدر خوب ک اینقدر خوشحال شدی از یه باقلوا 

مرسی عزیزم  واقعا من خیلی به همه محبت میکنم ولی خب بعضیا قدردان ک نیستن هیچ ی جوری وانمود میکن ...

دعوتتون كرده ؟ مثلا دعوتتون كرده براي وعده غذايي ؟ اگر خيلي سخت ميگيره و مهموني گرفته و هزينه كرده و ايشونم برعكس كادوهاي خوب مياره براتون مثلا موقع عروسي يا خونه نويي و ... اگر از سليقه اشون كاملا خبر داري يك ظرف بگير ورگرنه يك تراريوم بگير يك كارت چوبي تبريك هم بزار كنارش قشنگ ميشه ورگرنه همون يك جعبه شكلات بگير كافيه بچه اشون بدنيا بياد بعد بايد اونجا هم كادو بخري هزينه بر ميشه برات

آره بعضیا اینطورین ولی شما واقعا معلومه مهربونید😍  ادم خیلی خوشحال میشه میبینه یکی بهش توجه م ...

ای جانم مهربونی از خودته خانومی 

دعوتتون كرده ؟ مثلا دعوتتون كرده براي وعده غذايي ؟ اگر خيلي سخت ميگيره و مهموني گرفته و هزينه كرده و ...

نه دعوت ک نه خودم همینطوری میخوام ببرم. 

اره بنده خدا هروقت میومد خونم دست خالی نمیومد 

تراریوم خیلی خوبه با یه جعبه شیرینی عالیه