2777
2789
عنوان

مامانایی که تجربه از پوشک گرفتن بچرو دارن بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 57 پست

عزيزم منم دقيقا شرايطم مثل شماست دخترم ٢سالو پنج ماهشه و يه ني ني تو راه دارم،ولي الان يكماهه كه از پوشك گرفتمش و واقعا راحت شدم گفتم تا سنگين نشدم از پوشك بگيرمش البته دختر من خيلي بد قلق بود يكماه طول كشيد تا عادت كرد براش پوتي (توالت كودك)گرفتم و به اون عادتش دادم فقط بگم از وقتي كه اصلا ديگه پوسكش نكردم خودشم از پوشك بدش اومد و اينكه چون شبها تا صبح يكي دو بار شير ميخوره و جيش ميكنه برا همين فقط يكبار تا صبح ميشونمش رو پوتي كه خداروشكر يكي دوبار اول گريه كرد ولي الان به اونم عادت كرده 😋😊بنظرم تا هوا گرمه و ميتونه لخت بگرده از پوشك بگيرش فقط بايد صبرت زياد باشه ،موفق باشي✋

دختر من هنوز شبا پا میشه اب یا ابمیوه میخوره ۳ سالشه پوشکشم پر پره چکار کنم بنظرتون

دختر منم خیلی موقع خواب اب میخورد حتی تو خواب بیدار میشد اب میخورد پوشکشم همیشه پر بود 

ولی وقتی از پوشک گرفتمش بهش گفتم هرچقدر اب بخوری بیشتر جیش درست میشه شبا اگ اب زیاد بخوری جیشت پر میشه و شاید رختخوابت خیس شه چون چندباری تو خواب جیش کرد و ترسید بیدار شد گریه کرد خودش دیگه موقع خواب زیاد اب نمیخوره

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسرم منم 2 سال و 5 ماهه س. یه ماه پیش از پوشک گرفتمش. اصلا همکاری نمیکرد. پشت در دسشویی خوراکی و اجیل میزاشتم میگفتم جیش کردی فرشته مهربون جایزه اورده. رو صندلی نمیشینه جیغ و گریه. دمپایی بپوشه قابل کنترل نیست به همه چی و همه جا دست میزنه. مجبورم خودم نگه ش دارم. بدون پوشک هم گریه میکنه شورت اموزشی رو از دور ببینه جیع میزنه. شلوار پوشوندم شلوارشو با دست جلو نگه میداشت گریه میکرد میگفت مامان پوشک .با همه این حرفا یک ماه مقاومت کردم تا دو سه روز اصلا پوشکشو خیس نکرد فک کردم تمومه روز سوم از خواب بیدار شد گفت مامان دسشویی نه و دیگع تموم اصلا با هیچ روشی دسشویی نرفت حالا گذاشتم کنار تا یه چند ماهی یادش بره دوباره شرو کنم احتمالا همون 3 سالگی

ممنون بابت راهنمایی خوبت من دخترم تخم مرغ شانسی کیندرو خیلییی دوست داره با  پاستیل میوه ای و ا ...

از شیر گرفتی؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
من دخترم دوسال وهشت ماهشه شب تا صبح خشکه دیگه راحت خودش میگه جیش دارم پی پی هم میگه بذار چند ماه دیگ ...

براد زادم 2 سال و یک ماهشه مامانش دو هفته ست گرفته.

دختر من 2 سال و 3 ماهشه صبح پوشکش از خیسی سنگینه. :/

نگرانم نکنه یاد نگیره

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
نه منظورم اینه قطعاتش خیلی ریزه امکان داره یوقت من نباشم قورتشون بده

اها نه وقتي دادي و حواسش پرت شد كلا قايمشون كن برا بعدهاش من وسيله هايي ك بدرد الانش نميخوره قايم ميكنم براي وقتي مناسب سنش شد

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اها نه وقتي دادي و حواسش پرت شد كلا قايمشون كن برا بعدهاش من وسيله هايي ك بدرد الانش نميخوره قايم مي ...

خوبه ولی دخترم بعدش یادش بیاد گریه و داد راه می اندازه که چرا برش داشتی بدش

وقتی سرگرمیت بودم《زندگیم》بودی...🖤
هنوز شیر خشک می خوره فقط ۲ بار در روز ظهر و شب(نه قبل از خواب یکم زود تر)

وای تک تک سلولام به لرزش افتادن خیلی سخته خدا کمک کنه 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
فقط بعضی شبا خشکه

بنظر من ربطی نداره که پوشک شب خشک باشه یا نه، ببین کم کم اموزشت رو شروع کن، ببرش توالت هرزگاهی بازش بذار توی خونه، خورد خورد با توجه به قلقهایی که از بچت دستته باید انجام بدی. من پسرم خیلی تنبله توی همه چیز باید ضربتی باهاش برخورد میکردم، تو یک هفته اموزشهامو دادم بهش و هی بردمش توالت تا یاد گرفت، چند شب هم پوشکش کردم، کم کم بهش گفتم پوشک خوب نیست اگر دوست داری شبها پوشکت نکنم جیش داشتی بگو، کلا تو هیچ جیز همکاری نمیکنه تو این موضوع خدازوشکر همکاری کرد. ولی الان هم دو ماه گرفتمش خودم گاهی باید هواسم باشه و ببرمش، چون سرگرم کارتون میشه دوست نداه بره. کلا کار سختی نیست بنظرم، اگر خیلی روش زوم نکنی