2777
2789
فکر کنم بعدا داستان تغییر میکنه

آره. ولی خیلی وقت پیش دیدم یادم نمیاد اصلا!بی وفایی بی وفایی اییییین دل من ازغصه داغووون شده😂

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سال۸۲ یه سکه تموم خریوم صد تومن! ربع۳۰ تومن

اشتباه نمیکنی؟

عروسی یکی از اقوام ما 83 84 بود سکه بود حدود هفتاد هشتاد که مهریه عروس بود هزار تا سکه که میگفتیم مهریه اش میشه هشتاد میلیون البته از 84 سکه رفت رو به گرون شدن 86 شد سیصد

اشتباه نمیکنی؟ عروسی یکی از اقوام ما 83 84 بود سکه بود حدود هفتاد هشتاد که مهریه عروس بود هزار تا س ...

نه فکر نمیکنم اشتباه کنم

جشن تکلیفم بود با پولایی که برام اوردن که۱۰۰ تومن شد یه سکه تموم خریدم

یه ربع هم با عیدیم گرفتم۲۷

من یادمه سال 81طلا گرمی 7تومن بود چون خونمون دزد اومد طلاهای مامانم رو برد مامانم خیلی ناراحت بود داییم واسش یه النگو آورد قیمتش 27تومن شده بود میگفت طلا گرمی 7بوده .اینو یادمه قشنگ

من یادمه سال 81طلا گرمی 7تومن بود چون خونمون دزد اومد طلاهای مامانم رو برد مامانم خیلی ناراحت بود دا ...

اخه اون موقع حقوق ها هم خیلی خیلی کم بود برای همین هفت تومان ممکن بود واسه بعضی ها خیلی باشه.

اون موقع حقوق خیلی خیلی لاکچری سیصد هزار تومان بود.

ویزیت پزشکا چهار پنج هزار تومان یا کمتر بود تازه متخصص

اخه اون موقع حقوق ها هم خیلی خیلی کم بود برای همین هفت تومان ممکن بود واسه بعضی ها خیلی باشه. اون م ...

آره بابام حقوقش 400بود اینا رو قشنگ.یادمه چون سال 81خونمون دزد اومده بود حقوق کامل یه ماه بابام و طلاها رو برده بود هی همه حرفشو میزدن تو ذهنم مونده .ولی خوب الان بابام بازنشسته است حقوقش 1ملیون و تقریبا 400یعنی تورم ما از اون زمان انقد ؟؟؟