2777
2789
عنوان

چیکار کنم نیاد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 60 پست
اونم میگه فدای سرت عاشقی دردسر داره میاد با گرمای 40درجه روبرو میشه

كسي ك اينجوري بگ واقعا حقش ني بپيچونيش😬😜

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عنوانت منحرفه باور کن

وااای فک کردم فقط من اینطوری برداشت کردم😅

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میترسم بگه باشه منم میام اونجایی که داری میری میام همو ببینیم😐کلا به سختی منصرف میشه

چقد چسبه ها😬🙊

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اخه میترسم بگه باشه منم میام اونجایی که داری میری میام همو ببینیم😐کلا به سختی منصرف میشه

چقدم عاشق پیشس ماشالا؛ یکم توضیح بده راجبش خانومی

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
بگو شرایطشو ندارم یا مهمون اومده خانما که قشنگ اقایون میپیچونن  خخخ البته حتما هر چی بگی اون ...

خب مهمون بیاد زندانی نمیشم که بلاخره مجبورم میکنه یه ساعت از خونه برم بیرون😐

چقدم عاشق پیشس ماشالا؛ یکم توضیح بده راجبش خانومی

ایشون با یکم توضیح قانع نمیشه اگه یکم توضیح بدم بهش برمیخوره میگه مگه من غریبمو فلان منم نمیخام کامل توضیح بدم

خب مهمون بیاد زندانی نمیشم که بلاخره مجبورم میکنه یه ساعت از خونه برم بیرون😐

وقتی مهمون رو در وایسی دار باشه نمیشه تنهاش گذاشت که ادم با هنه ی مهموناش که راحت نیس بگه شما باشید من میام 

یا بگو دوستم از شهرستان میاد

استارتر. ایشون تا حالا شما رو ندیدن؟ دفعه اول هست که میبینه؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
بگو یکی مرده 😄😄یه کمم اشک بریز 

احتمالا میگه عب نداره بیا بریم بیرون میخندیم ناراحتیت برطرف میشه😐😂همه ی احتمالاتو در نطر گرفتم نمیشه پیچوند 😐😑