2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر زود جو گیر میشیدا حالا اگه گفته بود دوس داشتم بچه ام دختر شه اما پسره هیچکس اینجوری نمیگفت هن ...

دقیقا

از بس همه گفتن پسره شوهرم پهلوونم صداش میکرد حالا نمیدونم بگم چه حسی داره آدم انگار بی حس میشه چون تا حالا شاید کمتر بهش فکر کردیم البته شوهرم همیشه میگه سالم باشه

خیلی به پسر کوچولوها علاقمندم😥😥😥

انشالله خدا بهت یه پسر تپل مپل بشه البته سالم و صالح

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

واقعا چقدر بده یه مادر باردار جنسیت بچش اینقدر براش مهم باشه

جای ترحم داره

به جای خوشحالی و خرید و انتظار شیرین

فقط آه و حسرت

از همه بدتر 

آدم دلش برای دختران چنین مادرانی می سوزه

چقدر گناه دارن بچگیا

دقیقا از بس همه گفتن پسره شوهرم پهلوونم صداش میکرد حالا نمیدونم بگم چه حسی داره آدم انگار بی حس میش ...

به منم همه میگفتن دختره اصلانظراتشون برام مهم نبود ازخانواده خودم وخانواده مادرشوهرم ودوستان بگیرتاغریبه هاهمه میگفتن دختره

وقتی رفتم سونوفقط گفتم هرچی میشه سالم باشه وصالح تاهم این دنیا واخرت سربلندم کنن 

دعامیکردم خدایاانقدربهم توان وایمان بده تادرست تربیتش کنم برای جامعه که خواست خداوندبراین بودبهم پسرداد

ببین عزیزم هم دختروهم پسرشیرینه مثل میوه های فصل میمونن دوست داری هرکدوم روبچشی

این وبدون واقعاخداوندبه وجودخودت وهمسرت نگاه میکنه که دخترای نازبهت میده روتربیت ایناکارکن شایدهمین دوتادخترکارایی بکنن که باافتخارسرت وبلندکنی بگی دخترای منن

هیچ فرقی نیست بین پسرودختر فقط شکرگذارخداباشه

خیلیااا درحسرت یکی ازین نازنینان

مطمعن باش همسرتم دختردوس داره چون اقایون ازشیرین کاریه دخترالذت میبرن

به منم همه میگفتن دختره اصلانظراتشون برام مهم نبود ازخانواده خودم وخانواده مادرشوهرم ودوستان بگیرتاغ ...

درسته اولش ناراحت شدم ولی حالا توبه کردم بیشتر بخاطر شوهرم ناراحتم نمیدونم چی میگه😕