2777
2789
عنوان

همسرم رفت.... 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 37 پست
عادت میکنی ولی به نظرم باید میرفتی هیچ وقت نباید از هم جدا باشین

آخه اونجا کسی نبود 😭 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واي دركت ميكنم 

من رفتم يه ماموريت صد روزه 

يه كشور ديگه 

شوهرم بيچاره اينور من اونور 

ماام به هم خيلي وابسته بوديم 

من كارم به بيمارستان كشيد معدم ريخت بهم 

آخر رئيسمون اونم اورد 

من نتونستم تحمل كنم اون يكماه اندازه صد سال گذشت

منکه هر موقع ازم دور میشه حتی شبایی ک شیفته داغونم درکت میکنم رفیق

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####
همسر منم الان رفت...منکه الان حالم داغونه

پس همدردیم 😭😭😭

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
خوب بگو دقیقا دوس داری بهت چی بگیم ؟

اگه تاپیکو بخونی متوجه میشی ☺😢

واي دركت ميكنم  من رفتم يه ماموريت صد روزه  يه كشور ديگه  شوهرم بيچاره اينور من او ...

عزیزم 😭😭